5 entry daha
  • kötü anlamda demiyorum, ama izlerken daral geldi. yani böyle aşk romantik falan ehi ehi li bir film değil bilginiz olsun. ayrıca konusunu yazan kişi tam dayaklıkmış. öyle bir yazılmış ki, lan dedik paranormal bir çocuk mu geliyor. bütün film boyunca o beklentide olduk. bizim mallığımız da var kabul ediyorum ama arkadaş bir sahnede öyle denildi diye bütün filmin konusunu öyleymiş gibi yazmak niye?

    yine de spoiler ibaresi koyuyorum, küfür edilmesin diye:

    --- spoiler ---

    filmde paranormal hiç bir sik yok.
    --- spoiler ---

    ekstra olarak, bir durum daha var ki spoiler ibaresi vermeden geçemeyeceğim:

    --- spoiler ---

    filmde anneye küfretmeniz için elinizden geleni yaptırıyorlar. çünkü kadın sürekli bir atar stayla. hamileliğinde ayrı atarlı, doğururken ayrı atarlı, doğurduktan sonra apayrı zaten. baba ise dışıma boşal diyen kadının içine boşalıyor, yetmiyor evleniyor ve kadının transferinden vazgeçiliyor yani kariyerini de sikiyor. 2 si de birbirine layık müthiş gerzek bir aile.

    filmin başarılı bulduğum yanı kadının olduğu sahnelerde çok güzel gerilim yaratmışlar. kadın güzel oynuyor allah için. adam ise sanat filmi gereği çirkinlik kontenjanından yer bulmuş. boğuk ses, saçma saç, zayıf vücut ve kendine has bir hava. o yea.

    bir de kadının annesi 2 yaşında ölmüş, çocuğunun da aynı kaderi paylaşması ironik ve de seksi olmuş.

    herkes sevgiye aç zira. kadın çok aç zaten bütün sevgisini bebeğe kusuyor.

    --- spoiler ---
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap