9 entry daha
  • zorlu center'daki şubesine 2 kere gittim. ilkinde yemeğimin malzemesini eksik koydular, ayrıca inanılmaz suratsızdı hem garsonlar, hem de yönlendiren kız, neredeyse yanımızda tartışacaklardı, surat falan yaptılar birbirlerine, çok mutsuzlardı, kusura bakmayın rahatsız ettik demek dilimin ucuna geldi, geldi gitti. ikincisinde de heralde akıllanmadığımdan olacak, başka bir arkadaşımın tercihiyle gidip, garsonun menüyü elime teslim etme konusundaki ısrarı sebebiyle kalktığım mekandır. evet, dışarıda uzakta bir masaya oturduk, 10 dk garson gelmeyince ben sabırsızlığım sebebiyle bizi karşılamış ve yönlendirmiş olması gereken kızın yanına gittim, bize bakar mısınız, menü verir misiniz dedim. çok atik bir hareketle menüyü bana elden teslim etmeye çalıştı, ben de gıcık olduğumdan farketmemiş gibi yapıp masama doğru yürümeye başkadım, arkamdan gelip bildiğiniz elime verdi menüyü. kalktık tabii.
    sonra bir de arkadaşlarımın suadiye şubesine oturmuş bulunmasıyla gittim, burada da hayatımızın en kötü burgerini yedim, kimse beğenmedi, garsonlar cıvık ve kabaydı.
    dolayısıyla hiç birimiz buranın midpoint'in neden bir üst segmenti olarak konumlandırıldığını anlayamadık. ya da konumlandırmanın sadece fiyatları yüksek tutup, kaliteyi düşürerek yapılamayacağını bilmememelerini anlamlandıramadık.
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap