• son zamanlarda aklıma gelen ve gittikçe bu isteğin arttığı bir düşünce benim için. kimileriniz geri zekalı diye yaftalayabilir, kimileri ben de kanserim sen benim neler yaşadığımı biliyor musun diye ağlayabilir, duygu sömürüsü yapabilir, kimileri de espri yapmaya çalışarak destek veriyor görünebilir. herkesin kendince haklı nedenleri olabilir bunları demesi için ama umrumda olmadığını da belirtmek isterim öncelikle.

    neden kanser olmak istediğime gelince hayatında hiç bir derdi tasası olmayan, hiç bir şeyi umursamayan ve hatta umursayamayan bir insan olarak kendime gelmemi sağlayacak şeyin bu olduğunu düşündüm. tabi siz de bunu umursamayabilirsiniz, umrumda değil. bu aşamada olan ve kendine bir dert arayan insanlar illaki vardır. kanser de süründürerek öldürür tabi.

    neyse bu düşüncemi gerçekleştirebilmek için günde içtiğim bir paket kısa parliementi 2 pakete çıkardım şimdilik. ilerleyen günlerde yavaş yavaş 3 pakete çıkarmayı deneyip, bu süreci iyice hızlandırmayı düşünüyorum. evet doğru tahmin ettiniz. akciğer kanseri olmayı hedefliyorum. bir insanın kanser olmayı hedeflemesi size ne kadar saçma geliyor değil mi? çünkü sizin acınası hayatlarınızdan kaçmak için aşk acısı çekmeniz veya birisinin kaybına üzülmeniz hiç saçma değil. çok doğru davranış bunlar.

    mehmet pişkin'i bir nevi anlayabiliyorum. o hayatının son anını kendi elinde tutabiliyordu. belki bu gücü hissedebilmekti onun gerçek isteği. belki de hayattaki tek amacı buydu.

    benim gibi düşünenler varsa birlikte bu yola baş koyabiliriz.

    not: kanserin nasıl bir hastalık olduğuna çok yakın tanık oldum ve olmaya da devam ediyorum, bir çok kanser kişi görmeye devam ederek bu süreç boyunca.
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap