4 entry daha
  • ailemde bol bol bulunan bir meslek dalı.

    ama bunu ego için yumurtlamıyorum kütük, sadece havaalanında görmekle gerçekten tanımak arasında fark var, gerçekleri anlayabil diye yazıyorum.

    kusura bakmayın ama gün bir doktorun elinde olan can sayısından fazlası bu adamların elinden geçiyor 24 saatte 3 bacak uçuş ve her birinde yüzü aşkın insan. hele olaylı ve zor bir uçuşsa mıçtın.
    ama egoları doktorun10da biri.

    gerçekten boktan bir hayatları var. abuk subuk saat düzenlerinde yaşıyorlar. uyuyamıyorlar, planlı iş yapamıyorlar. karısını çocuğunu günlerce gündüz saatinde göremiye biliyor. çocukları baba- anne görmeden büyüyebiliyor.

    sırf önceden bilet alsa o güne uçuş çıkabilir diye tiyatroya gitmek bile olay olur onlarla.

    egoları genelde kabin ekibine, yer ekibine falan filan. yani düşünün ki özel bir şirkette çalışıyorsunuz ve müdürünüzün egosu var. benzer oranda işte. eh uçuş ve yer ekiplerinin de egoları yüksek olduğu için pilotlar müdürden bi kat daha egolu oluyor aradaki fark sabit.

    günlük hayatlarında o kadar yansıtmazlar egolarını. sadece bi karı kız kestilerse, her üniformalı erkeğin yaptığı gibi kasıntı yürürler, yanlarında kızkardeşleri varsa karınlarına vurmak suuretiyle rezil edebilir.

    yani tamamen mit. ha mok gibi para kazanıyor o ayrı. ama genelde de hepsi kumara harcar o parayı. uçuş için gittiği ülkelerdeki casinolarda.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap