10178 entry daha
  • yine toplandı buralara aptal sürüsü.

    "samimiyet tamam ama bir şeyler yapsın?"

    ne yapsın lan daha fazla, ne yapsın? mecliste verdiği bütün yasalar, teklifler, önergeler reddedilir, televizyonlara çıkmaya çalışılır, konuştukları kesilir, merdivene ters bindi diye (sanki çok önemli amına kodumun memleketinde merdivene ters binmek) sikik sikik propaganda yapılır, vaatlerini sıralar, hırsızlar dalga geçerler, bir sonraki seçimde o vaatleri çalıp kendilerininmiş gibi aynı vaatlerde bulunurlar. doymadınız sikik tespitlere, doymadınız göt olmaya, doymadınız sikilmeye.

    "kös kös izlemekle yetindi çözüm müzakerelerini."

    ne yapacaktı yarrağım? silah alıp oslo'yu mu basacaktı? televizyon kanalı basıp eylem mi yapacaktı? megri megri diye canlı yayınlanan programları mı kesecekti?

    kaç defa "oslo müzakereleri" açıklansın diye demeç verdi bu adam? kaç defa pkk ile akp ne görüştüğünü açıklasın diye açıklama yaptı? ne yapacaktı yarrağım, ne yapacaktı?

    adam müzakereleri yapanlara laf söylemiyor, gelmiş "müzakereleri izlemekle yetindi" diye tespit yapıyor.

    "liderlik vasfı yok."

    bak kendini siktirmeden şuradan şöyle git. siktir git.

    allah kendisine sabır versin. bu kadar arsız, bu kadar yüzsüz, bu kadar riyakar, bu kadar karaktersiz hasımlarla mücadele edip, bu kadar geri zekalı, bu kadar aptal, bu kadar moron adamlardan oy istiyor.

    her şeyi geçtim, öyle göt kılları var ki, ben aynı fikirde olsam utanır, kendimi sorgular, fikirlerimi gözden geçiririm. burada zeki geçinen mallar bu göt kıllarıyla aynı tespitleri, aynı fikirleri sıralayıp ezber bozduğunu sanıyor.

    liderlik vasfı yokmuş, muhalefet yapamıyormuş. yapacağınız siyasi tespitleri sikeyim...
55366 entry daha
hesabın var mı? giriş yap