• böyle kepazelik olur muymuş, oluyormuş. çünkü güzel ülkemde herkes pervasızlığa alışmış. işinin hakkını vererek yapan, yaptığı hatayı telafi etme sorumluluğu ve erdemi gösteren resmi - özel hiçbir firma, kurum, kuruluş, kişi olmaz mı, yok arkadaş, ahlaksızlıktan, arsızlıktan, pişkinlikten öleceğiz, bu durumdayız ülke - millet olarak.

    aşağıdaki resimlerde yaşanan kepazeliğin bütün ayrıntısına ulaşabilirsiniz.

    buyrun hepsiburada.com müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmeler;

    http://i.hizliresim.com/m56oz1.png

    http://i.hizliresim.com/ep8gm8.png

    http://i.hizliresim.com/jj30rn.png

    http://i.hizliresim.com/251l4j.png

    http://i.hizliresim.com/b4pjgv.png

    bunlarda ilgili ürüne ait resimler;

    http://i.hizliresim.com/p9zraj.jpg

    http://i.hizliresim.com/rbkd4z.jpg

    http://i.hizliresim.com/3ply35.jpg

    http://i.hizliresim.com/wekjyp.jpg

    http://i.hizliresim.com/yr5bv9.jpg

    http://i.hizliresim.com/g5rlgn.jpg

    http://i.hizliresim.com/zy5d1o.jpg

    http://i.hizliresim.com/ag7bvz.jpg

    http://i.hizliresim.com/d03ya7.jpg

    http://i.hizliresim.com/bydnag.jpg

    http://i.hizliresim.com/xjkoj0.jpg

    http://i.hizliresim.com/qwbb0v.jpg

    http://i.hizliresim.com/qrm7ab.jpg

    http://i.hizliresim.com/9eok3o.jpg

    miliyetçiler, muhafazakarlar, komünistler, liberaller, anarşistler ve sen sade vatandaş;

    gelin şu başlığa bir el verin, bir allah'ın kulu da yaptığı hatanın bedelini ödesin.

    bir kişinin bile bu pişkinliğe tavır almasını sağlayabilirsek belkide bir bedel ödetilmiş olur

    ki gün gelir bu pervasızlıklara son verilir belki bu ülkede.

    edit - 1 :konuyla ilgili hepsiburada.com yetkilisiyle yaptığım görüşmede tüketici haklarının korunmasına dair kanunun ilgili maddesine istinaden cayma hakkımı kullanmak istediğimi belirttim ama ilk olarak hasarlı ürün sebebiyle iade talebinde bulunduğum için cayma sebebiyle iade talebimi kabul edemeyeceklerini söylediler.

    edit - 2 :kontrol etmeden teslim alma mevzusuna gelince, bekar adamım,gündüz evde teslim alacak kimse yok yani mecburen iş adresini verdim.burası yurtiçi kargonun rica minnet dağıtıma geldiği bir köy, saniye beklemeye tahammülleri yok adamların. kaldı ki ürünün karton ambalajında, plastik iç ambalajında en ufak bir hasar - şüpheli durum yok. deneme zaman ve imkanım olmadığı için ben de mecburen teslim almış oldum.

    edit - 3 :fakir edebiyatı bakınızı veren arkadaşa gelirsek, dostum 80 lira az para değil belki ama yine de bu paradan olmak beni öldürmez ama mesele bu şark kurnazlığı. bir de bu pişkinlik dokunuyor insana.

    debe editi : başlığa destek olan, dayanışma gösteren, farklı bakış açılarıyla çözüm önerileri sunan, mesaj gönderen tüm yazarlara çok teşekkürler, sağolun, varolun.

    işte budur ekşi sözlük editi : evet, başardık arkadaşlar, ekşi dayanışması sonuç verdi. inşallah bu başarı bir dönüm noktası olur bu alanda ve böyle sorunlar tüketici lehine çözümlenir. duyarlılık gösteren, kafa yoran herkese tekrar teşekkürler.

    hepsiburada.com ' dan gelen son mesaj :

    cevap: değerli müşterimiz,

    fakir mixwell 1000 watt el blenderi isimli ürününüz hakkında site iş işleyişimiz gereği ürünün ilgili şekilde tarafınıza teslim edilmesinden dolayı kargo yetkilisi tarafından tutanak tutulması doğrultusunda iade taleplerinizi kabul etmekteyiz.
    yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim sonucu satıcı firmamız ile memnuniyetinizi sağlamak için iletişime geçmiş bulunmaktayız. kendilerinden aldığımız onay doğrultusunda fakir mixwell 1000 watt el blenderi isimli ürününüzün iadesini sağlayabileceğinizi iletmek isteriz.

    ürününüzü satıcı firmamıza iade olarak gönderebilmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

    ürününüzü, yurtiçi kargo ... hepsiburadaöder kampanyası ile ............ iade kodunu kullanarak satıcı firmaya ücret ödemeden gönderebilirsiniz.gönderi kodunuz 10 gün geçerlilik süresi olup 10 gün içerisinde göndermemeniz durumunda gönderi kodunuz iptal olacaktır.

    yurtiçi kargo şubesine, gönderinin ... hepsiburadaöder kampanya kodu ile satıcı firmaya yapılmasını belirtmenizi ve gönderinin satıcı firmaya yapıldığını kontrol etmenizi rica ederiz.

    ........... no’lu siparişinizde yer alan fakir mixwell 1000 watt el blenderi ürünün satıcı firmamıza ulaşmasının ardından iadenizle ilgili bilgi verilecektir.

    firmamıza göstermiş olduğunuz ilgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

    saygılarımızla.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap