805 entry daha
  • ilk izlediğim zamanlardaki kadar keyif vermeyen dizi.

    bi kere şu sude karakterini canlandıran kıza fena halde uyuz oluyorum. başka biri olsaydı daha güzel olurdu. bu kız ana karakterlerin yanında cidden çocuk duruyor. o dudaklarını büzmesine falan bildiğin gıcığım ya. suratında sürekli "fıstık benim olacak, binicem üstüne vurucam kırbacı" ifadesi var. "sinan benim olacak!" çok itici. etkileyici bir karakter değil.

    asıl meseleye gelecek olursak; senarist o konuda sağlam saçmalıyor. öyle böyle değil ama devasa saçmalıyor. tutturmuşlar bir "defne'nin 200 bin lirayı bulup, neriman'a borcunu ödemesi lazım." haa defne 200 bini bulacak, nermiman'a verecek, borcu kalmayacak, konu da kapanacak. ömer'in derdi de paraydı. olay ortaya çıktığında ömer "haa defne borcunu ödediysen sorun yok yavrum" mu diyecek? ulan bu kız bir oyun oynamayı, adamı kendine aşık etmeyi kabul ederek girdi bu işin içine. ilk başta her şey dümendi. para ömer'in çok umurundaydı sanki. adam demeyecek mi "sen bana bi oyun oynamak için girmişsin bu işin içine, kandırmak için plan vs yapmışsınız, ben senin aşkına nasıl inanayım?"

    defne'ye salak salak zam istetiyorlar, anlaşmalar yaptırıyorlar falan. ortaya çıkardıkları karakterin hayatta yapmayacağı şeyler yaptırıyorlar, hoş olmuyor. ayrıca sıkmaya başladı. son birkaç bölümdür keyif almıyorum izlerken. bence artık defne'nin ömer'e her şeyi itiraf ettiği ve kendini affettirmeye çalıştığı döneme girseler iyi olacak.
931 entry daha
hesabın var mı? giriş yap