140 entry daha
  • tamamen ahşap evde, boktan karyola üstünde üst kattan gelen coşkulu sevişme sesleri. beş gündür uyku namına bir şey kalmadı. kız da ev arkadaşım bir şey de diyemiyorum, nasıl denir ki, lan hayvanlar biraz sessiz yapın mı diyeceğim? resmen gereksiz samimiyet bi de çok fena özel hayat, sonuçta kızın odası, tedirgin de etmek istemiyorum. bu gereksiz samimiyetten kaçındığım için uykusuzluktan ölecem. kızın yavuklusu da nasıl bir gazsa gecede 5-6 posta gidiyor (saydın mı manyak diyeceksiniz valla sadece ben değil yan komşular filan da saymıştır, ses yalıtımı filan hiç yok, yüz yıllık bina). kız hadi ev arkadaşım da elemandan tiksindim yemin ediyorum (işin bi de bu boyutu var, ulan ben bu insanları tanıyorum, bunlar anonim komşu sevişme sesleri değil). yok sana brezilya yemeği yapacam, yok brigadeiro diye bi tatlı var dünyanın en güzel tatlısı diye diye eleman eve postu serdi. yemekler güzel allah için de, uyku daha güzel be. çok dertliyim sözlük, öyle böyle değil. kimseye de anlatamıyom, kime ne diyim. uzaklardaki sevdiceğime söylesem kendisi mahallenin ağır abisi, höst noluyo orda gibi tepkiler verir. arkadaşlarıma desem "milleti mi dinliyon manyak" tepkisiyle karşılaşmam an meselesi. ben de cidden milletin hayatına karışmak ve o karışan huzursuz tip olmak istemiyorum. ühü. bari yatağı duvara çarptırmasaydın allahsız..tek kurtuluşum yan komşuların ev sahibine şikayet etmesi galiba. ev sahibi de alt katta oturuyor bu arada. ev dört katlı, ilk iki kat onların, üstteki iki kat bizim. bu arada ne saçma olaymış lan diyenlere not geçeyim, *olay amerika'da geçiyor. size brezilya yemeği yapacaam diyen eleman da brezilyalı. esas kız da amerikalı, ama bunlar ne fark eder, şimdi milliyetçiliğin lüzumu yok. pasif agresiflikten içim şişip ölcem galiba ben. o diil de yine başladı. nerelere gidem. ahşap gıcırtısından bildiğin tiksiniyorum. litırıli her gece kafam sikiliyor. çok mutsuzum atam (burası kadir inanır'ın atatürk heykeline bakıp çok yalnızım atam diye ağladığı ses tonuyla okunacak).
    gidiyim buzdolabına bakayım bari, belki yine dünyanın en güzel tatlısı brigadeiro vardır, bu gece de uyku yok bana. film de izlenmiyor biliyor musun sözlük, ikinci gecelerinde film izliyim dedim, film de sakin film, inceden bi aşk var filan, ulan yukardan o aşkın son episodunun sesleri geliyo, romantizm filan kalmadığı gibi, hepiniz hayvansınız ulan diye söverek izledim kadın erkek tüm karakterleri. film de piç oldu. içim de nasıl dolduysa yazıyorum da yazıyorum, fonda kreşendo. dur ya megadeth açayıım, bunları anca bu elemanlar bastırır.

    edit: iki hafta olmuş yazalı, olay coşarak devam ediyor, kızı uyardım, sesiniz komple benim odada az sessiz yapın diye, tamamdır dedi bu sefer de müzik açtılar, ve fakat sesten kastım insan sesi değil, bina sesi yahu. ahşap tavan, karyola gıcırtısı, ev sallanıyor yemin ediyorum. bunlar yüzünden manyak oldum. krismıs tatili sen de gel geleceksen. ölüyoruz anlasana.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap