• samsung'un yeni bir bluetooth'lu kulaklık modeli. kendisinin pili 10 saate kadar dayanıyor ama telefonun da şarjını aktif kullanım ile 3'te birine düşürüyor. ses kalitesi kablosuz kulaklıklara oranla iyi sayılır. dışarı ses vermesi dezavantaj. konuşmayı karşı tarafa vermiyor ara ara ağza yakın tutmak gerekiyor.
    bu kulaklığı alalı daha 3 gün olmamışken başımdan çok ilginç bir şey geçti. dolmuşta stephen hawking duruşu uyku halinde ve kulağımda bu kulaklık takılı eve giderken birden bluetooth bağlantısı kesildi sesli uyarısı geldi. sonra telefonu aradım ama üzerimde yok... poşetlere baktım, ceplerime tekrar baktım ama telefon yok..!

    resmen telefon gitti. her şeyim içindeydi.
    sonra anladım ki bluetooth'un kesilmesi telefonun benden uzaklaşmasıyla ya da bluetooth'un kapatılmasıyla olmuştu. inmeme 1 dakika kala biraz da risk alarak, yanımdan az önce kalkan 25 yaşlarındaki gencin yanına gittim ve gizlice benim telefonun mobil verisini kapatmaya çalışıyorken (öncesinde bluetooth'u kapatmış) yakaladım. sonra ağlamalar felan işte, bildiğiniz gibi.

    işte bu olayda samsung level u bana eğer ''bağlantı kesildi'' uyarısını vermeseydi, telefon 1 saat sonra ikinci el pazarına düşmüş olurdu.

    1,5. yıl editi: ses kalitesi 6. aydan sonra ciddi bir şekilde kötüleşmeye başladı. şarjı 2-3 saate düştü. şimdi ise hiç müzik dinlenmiyor, baş ağrısı bile yaptığını düşünüyorum.

    2. yıl editi: kalitesini de, defter değerini de yitirdiği için, malzemesi aşırı deforme olduğu için artık bir çöp.

    2,5. yıl editi: öyle eski entryleri karıştırırken denk geldim bu entry'ye. kulağımda level u var. kardeşim çöpten çıkartıp sarmış bantlarla kullanmaya devam etmiş ve ben de ondan geri aldım bir süre sonra.. halen kullanıyorum iyi gidiyor.

    4. yıl editi: hali resimdeki gibi kullanılabilir. ancak düşük performansından dolayı apple airpods 2'ye geçiş yaptım.

    son edit: 13/12/2019 tarihi itibariyle @potansiyelsafa yazarımıza gönderdim cihazı.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap