18 entry daha
  • bilim kurgu, efekt, yok olmuş dünya görüntüleri vs. olmayan, daha cok insan iliskileri ile ilgili bir post-apokaliptik filmdir.

    --- spoiler ---

    aslında filmi ilgi ile sonuna kadar izledim. belki de sebebi başroldeki kadının masum hareketleridir.
    ne olursa olsun yok olduğu söylenen bir dünya'da başbaşa kalmış, birbirinden tamamen farklı iki kişinin hikayesi ilgi çekici olabilir. kitabını henüz okumadım. belki çok farklı şekilde anlatılmış olabilir fakat filmde eksik olan bir seyler vardı. kitaplarda insanların kafasından geçenler de anlatılır fakat filmde bu zor aktarılır izleyiciye. bu film de sanki buna kurban gitmiş.
    sarısın eleman ortaya çıktığı andan itibaren "keşke gitse" diye düşündüm. çünkü sonradan gelmişti. çünkü kadın ona ait değildi. ama digerine de ait değildi. abim güzel birşey yaptı ve kadınla hemen iliskiye girmedi. bunun da sebebini güzel bir şekilde anlattı. fakat kadın gidip diğeri ile yattı. efendilik yerine piçlik kazandı yine. sonunda ise ikilemde kalan efendi adamın yaptığı soru işareti olarak bırakıldı ve film bitti.

    --- spoiler ---

    etkileyici bir sonu olmayan hatta bir çok konuda rahatsız edici bir filmdi. fakat bu demek değil ki izlenebilirliği olmayan bir film. bana kalırsa sessiz sakin bir anda beklenti olmadan izlenebilecek vasatın üstünde bir film.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap