153 entry daha
  • çok acayip geliyor bana.

    yobaz birisi olduğumu hiç düşünmüyorum, burada acayip gelen nokta da "kimsenin hayatına herkes karışamaz" denilesi bir durum da değil bana göre.

    hee kişisel olarak, böyle uzuuun uzuuun dilli salyalı öpüşmeleri çok normal bulmasam da, "amaaan neyse" diyerek kafamı çevirip gidebilirim.

    yine de bu uzun öpüşmeler öyle bir durum ki, göz bu bakıyor. hee birileri sokak ortasında salya aktarımlı uzun öpüşmelere girme özgürlüğüne sahip olduğunu düşünüyorsa eğer, başkalarının kendilerini izleme hakkı olduğunu kabul etmelidir, kamuya açık alanda aksi tartışılamaz bile.

    heh işte, acayiplik burada başlıyor bana kalırsa. çünkü insanlar kendilerini tatmin etmek için yetişkin filmleri izliyorken, dışarıda gördüğü öpüşmelere bakıp "ne kadar da birbirine aşık çift" demiyor, ayan beyan kendine malzeme çıkartıyor.
    ve bir erkeğin, kız arkadaşı ile ilgili bu ortamı yaratması, bunu içine sindirmesi; bir kızın başka bir erkek üzerinden bambaşka insanlara bu şekilde meze olması ve bunu olağan karşılaması; bana çok acayip geliyor.

    kaldı ki, o öpüşmelerde türlü fizyolojik tepkiler verilirken, bunu mahrem görebilecek insanların, yolda yürürken kafasından bunların geçmesine sebep olmak da fazlası ile bencillik.
    ben neden, tam da elektirik direğinin altına gelen bankta, dillerin birbirine karıştığı bir öpüşmeyi görmek durumunda kalayım ve o an türlü fiziksel tepkiler vermiş bir erkek ve bir kadının bu kadar yakınında olmak durumunda kalayım ki?

    küçük öpücükler, ne bileyim ufak kendini tutamamalar, bazen biraz dünyanın geri kalanını silme halleri tamam da, sokakta öpüşmenin de bir adabı olmalı, bir saniye sonra çırıl çıplak kalıp seks yapacakmışçasına öpüşmek, öpüşebilmek; gerçekten çok acayip.
159 entry daha
hesabın var mı? giriş yap