20132 entry daha
  • pazartesi büyük ihtimal kazanacağız. trabzon ve fenerbahçe deplasmanlarından 6 puan çıkarırsak 7 puanlık bir fark söz konusu olacak.

    rakibimizin deplasman formu ve deplasman fikstürü bizi daha da rahatlatabilir. ama onlardan önce kadıköy'e mutlaka galibiyet parolasıyla çıkmalıyız. fenerbahçe içerideki puanlara inanılmaz muhtaç, deplasmanda zorlanıyorlar. içerideki her 3 puan artık onlar için olmazsa olmaz hale geldi. derbide bugüne kadar oynadıkları futbolun aksine son derece istekli ve hücumu düşünen bir fenerbahçe karşımıza çıkacaktır dünkü puan kaybının üstüne. kısaca bizim istediğimiz oyun oynanacak derbide.

    o gun için doğru kadro da önemli. öncelikle gençlerbirliği maçında beck ve gomez'i asla kaybetmememiz gerekiyor. ikinci olarak her ne kadar quaresma'yı çok sevsem ve gökhan'ın son zamanlarındaki formundan hiç haz etmesem de derbiye kanatlarda birlikte başladıkları 9 maçta 23 puan kazandıran olcay ve gökhan ikilisi ile başlamak, q17yi sonradan oyuna dahil etmek çok mantıklı olabilir. kalede çok fantezi olmayacak ve tolga başlayacaktır, stoper mevkimiz ise zaten alternatifsiz. geriye kalanları da siz biliyorsunuz zaten. beck-ismail-atiba-oğuzhan-sosa-gomez.

    2003-2004ün ilk yarısından sonra 2009daki şampiyonluk da dahil ilk defa bu kadar gümbür gümbür gidiyoruz. allah sakatlıktan da korursa hakemlere federasyona filan takılmayın, bu işi yaparız. ama önce gençlerbirliği. rakip çok formda.

    önce liderliği almalı, derbide de korumalıyız.
36131 entry daha
hesabın var mı? giriş yap