2 entry daha
  • ekşi sözlük yöneticisi olmadığımdan sözlük adına açıklama yapmam doğru değil. ancak bana yapılan ithamlar aynı gün iki ayrı başlıkta debe'ye girmiş bana cevap verme gereği doğmuş:

    entry başlığındaki, ekşi sözlük'ün 17. doğumgünü sebebiyle şubat ortasında %95'ini yazdığım sonra kenarda tuta tuta ufaktan editlediğim bir entry idi. entry'de buna da gönderme var zaten. ben çoğunu (son paragrafını bir türlü güzel bağlayamamıştım) yazdığımda ne direniş vardı, ne tasarım değişmişti, ne ekşi şeyler açılmıştı. son paragrafını ekşi şeyler'in açıldığı gün bağladım, çünkü ekşi şeyler'e pena içeriğini yazmak hoşuma gitti. aynı gazla onu da bağladım, yolladım.

    genel olarak da benim ekşi şeyler açıldığı gün bir direniş organize olacağını ve bazı kullanıcıların siteyi terk edeceğini öngörecek kadar ulvi bir ileri görüşe sahip olup bunu engellemek için "entry çok güzel" yazıp bundan iki gün sonra verim beklemem saçma bir fikir. ama bunun saçmalığını göremeyecek ya da saçma olduğunu bile bile komplo teorilerine tutunmak isteyecek kadar güvenini yitirmiş ya da incinmiş insanları görmek üzücü.

    bu demek değil ki insanların yazdıklarını silmesi, vakit geçirdikleri ve sosyalleştikleri bir mecrayı terk etmeye karar vermeleri önemsiz. tam tersine kaliteli içerik üretimini teşvik etmek ve kullanıcılarını memnun etmek kullanıcı içeriğiyle yaşayan sitede en önemli kriterler. bahsedilen sıkıntıların çözüleceğine inancım tam.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap