7 entry daha
  • cruiser türü bir motosiklettir.

    hikayesi:

    çin markası olan qianjiang motorcycle üretmektedir. keeway ismi ile macaristan kökenli bir alt marka ismiyle satışa çıkmaktadır. aynı şekilde kuba motor'da bu yöntemle qianjiang motorcycle markasından parçaları almakta montajlamakta ve satmaktadır.

    superlight hakkında:

    tek silindirli, karbüratörlü, yağ/hava soğutmalı bir motosiklettir. 200cc ve 150cc modelleri vardır.

    simple machine olduğundan dolayı kolay kolay bir şey olmaz. arıza anlamında başınıza gelecek arızalar genelde mekanik arızalardır, vida gevşemeleri, zıngırdamalar v.s.

    7000 km den sonra motosiklet dökülmeye başlıyormuş hissiyatı oluşturur. evet bu hissiyata kapılmanız büyük olasılık çünkü malzeme kalitesi cidden düşüktür. harley davidson malzeme kalitesi yok sonuçta.

    görünmeyen bir yerinden örnek vermem gerekirse, akünün yerleştiği yuva ana şaseye bağlıdır ve zamanla küflenerek demir çürümüş, akü yuvası ile birlikte gövde içinde serbest kalmıştır. şans eseri bir bakım esnasında farkedilmiş sabitlenmiştir. bunun gibi örnekleri çoklamak mümkün.

    bu motosiklet çok keyiflidir. her zaman derim keşke daha kaliteli, daha güçlü üretselerdi daha fazla paraya alsaydık ama tasarımı aynı olsaydı.

    netice olarak sahip olduktan sonra aranızda bir bağ kurmuşsanız, birbirinizi bırakamazsınız, yeni motosiklet alsanız bile satmaya gönlünüz elvermez.

    2. dünya savaşı motorlarına benzetiyor genelde eski jenerasyon, old school bir tasarımı olması güzeldir.
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap