8708 entry daha
  • karanfil sokak, anafartalar, gar, devlet mahallesi ve kızılay...
    aklıma ilk gelenler bunlar. bu bombalar niye hep ankara'da patlıyor?

    tak bugün açıklama yapmış, ankara'daki saldırıyı biz yaptık diye. cici pkk'nın adı geçmesin diye kurulan bu çakma örgütçüğün götü de yememiş açık açık yazmaya, kibarlaşmışlar, yok "güvenlik güçlerine saldırdık, sivili kayıp oldu üzgünüz, ama polis de öldürdük, demek ki suçlu devlet" bilmem ne diye. ulan ankara'nın en merkezi yerine, pazar günü, sınav sonrası gencecik çocukların olduğu saatte hem de otobüs durağına saldırı yapmışsın. neyin özgürlüğünden, hürriyetinden mücadelesinden bahsediyorsun hala? biz "barış" diye yalvardıkça ölüyoruz, siz daha neyin peşindesiniz?

    neyse asıl konum şu. iğrenç açıklamalarının içinde "faşizmin ve barbarlığın kalesi" geçiyor bir de. ankara için. dertleri bu. ankara onlar için bu ülkenin sembolü. dillerinden düşürmedikleri "emperyalist" güçleri bitap haldeyken ülkeden kovup barışı sağlamış cumhuriyetin başkenti. bu "emperyalist" güçlerin "sizi ciddiye almıyoruz" diye istanbul'a açtığı elçiliklerini bile tanımayan, tıpış tıpış kendi gösterdiği yere taşıtan mücadelenin sembolü. ağalıkları, beylikleri, sapkınlıkları, cahillikleri sürmesin diye, emeği yükselten, kadını yücelten, ülkeyi modernleştiren devrimlerin ülkesi burası. bu ülkenin üç hastalıklı zihniyetinden ikisi, siyasal islamcılar ve kürtçü teröristler, siz bu cumhuriyete karşısınız. siz bir olup teröristleri törenle tam 29 ekim'de soktunuz ülkeye. mevzu bu. intikam. siyasal islamcılar izin veriyor göz yumuyor, teröristler patlatıyor. birbirinize yaslandınız, kahramancılık oynuyorsunuz.

    lan ne yapalım biz de mi kendimizi patlatalım nedir çözümünüz yani? vallahi şu açıklamadan sonra sinirden patlayacağım ben de. haysiyetsizler! söz olsun sizden kurtulacak bu ülke bir gün. bu barış size rağmen gelecek, huzur yine geri gelecek.

    o zaman biz yine "gri ankara'ya yakışan kar"ı seveceğiz hep birlikte.
    and olsun.
17417 entry daha
hesabın var mı? giriş yap