10 entry daha
  • ömür boyu bitmeyecek olan tek aşktır ! gaza basıldığında koltuğa yapışmak, orgazmdan daha zevklidir; kaza atlatıldığında duyulan sevinç, sevgiliyle barışınca duyulandan daha fazladır; başka bir aracın eline verildiğinde duyulan sevinç, sevgilinin eline v...öhm...iş/okul hayatındaki rekabetten galip çıkmaktan çok daha fazladır.

    bir erkek bu aska yakalandığını hemen idrak edemez. belirtileri yavaş yavaş ortaya çıkar. görülen spor arabanın hangi model olduğu,üretim yılı, kaç beygir olduğu, torku, hızlanma verileri, motor hacmi kendiliğinden dökülür dudaklardan.bazen sadece farın 10 cm karelik bir kısmından, bazen de motor sesinden araba tahmin edilmeye başlanır.araba videoları izlendiğinde egzoz böğürtüsü kalp atışlarını hızlandırır ve gözlerden bir damla yaş süzülür.cepte 3 kuruş varsa, ben yiyip içeceğime araba içsin denmeye başlanmıştır.

    bu aşkı yaşayan 2 tür erkek vardır : birisi zaten araba sahibi olup daha iyisini isteyen, diğeri de araba sahibi olmayıp en iyisini isteyendir.ortası yok gibidir...
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap