• akp istanbul kadın kolları başkanı şeyma döğücü'nün satıraralarında verdiğ mesaj.

    biliyorsunuz dün akp'li mütesettire bacımız irem aktaş terör saldırısında yaralanan israilliler için "keşke yaralanmayıp ölseydi" demişti.

    bakın bugün konuya ilişkin olarak akp istanbul kadın kolları başkanı şeyma döğücü ne buyurmuş:

    "-bu kardeşimiz, kendi kardeşinin de orada olmasından dolayı anlık bir refleksle o tweeti atmış, biz hemen müdahale edip tweeti kaldırttık fakat bu tweet 15 dakika kalmasına rağmen israil ve ingiliz basını ile kanadalı gazetecilere kadar herkes tarafından ele alınmış… dinci, faşist ak partili daha doğrusu akp’li diyorlar v.s gibi… şahsi olarak insanlar bütün fikirlerini söyleyebilir ama twitter adresinde ak parti eyüp kadın kolları tanıtım ve medya birim başkanı yazması neticesinde dolayısıyla bu partimizi bağlayıcı bir yön almaya gidince biz buna izin vermedik. kaldırttık, kendisi de hesabını kapattı. sonrasında ise istifa etmeye karar verdi."

    yaa bunlar ne biçim insanlar? o mütesettirenin kardeşinin orada olması ile terör saldırısında yaralanan masum insanların hepsinin ölmesini dilemenin bağlantısı ne? "keşke yaralanmayıp ölseydi" demek bir fikir midir? fikir özgürlüğü nedir?

    bir taraftan "genellememek lazım" diyoruz, "hepsi aynı değil" diyoruz ama içlerinde makul bulacağımız insanlar istisna maalesef. bu şeyma döğücü avukat bir de. gelin kendi kitleleri içinde çok büyük ekseriyet teşkil eden ayaktakımını düşünün bir de. en eğitimlileri böyle. esasında irem kızımızın hatası kamu önünde söylenmeyecek muhteşem fikirlerini(!) patavatsızlık yapıp kamu önünde söylemesi. yoksa çoğunuzun bu zihniyette olduğunu bilmiyor muyuz? fikirmiş. bunu diyen de avukat.

    bu şeyma bacımız geçenlerde bir laf daha etmişti: (bkz: ensarvakfı değerimizdir iftira sahibine aittir)
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap