3 entry daha
  • “fuat bey! karlı tanrı dağları’nın önünde elinde meşale tutan bir bozkurt olsun, bu meşale genç türkiye cumhuriyeti’nin ilminin ifadesi olsun. ergenekon’dan çıkmamızda kılavuz olan bozkurt türklüğün anadolu topraklarındaki yeni devletinin kuruluşunu ifade etsin

    türkiye’nin her köşesinde ihtilâl ve inkılâp, hakikî türklüğe kavuşma mücadelesi olmuştur.

    dünyada spor hayatı, spor âlemi çok mühimdir. bu kadar mühim olan spor hayatı; bizim için daha mühimdir. çünkü ırk meselesidir. ırkın düzelmesi ve gelişmesi meselesidir

    anasının ve babasının asilliğiyle iftihar eden teodoz, italya yarımadasına inmek isteyen türk atilla'ya barış görüşmesinden önce sormuş: 'siz hangi asil ailedensiniz?' atilla'da ona cevap vermiş: 'ben asil bir milletin evladıyım!' işte benim cevabımda size budur!

    asya'nın göbeğinden tamamen kaynayan türkler soyundan ırkdaşlar buraya gelerek memleketi, hayat-ı sabıka ve asliyesine teslim ettiler. memleket en nihayet yine sahib-i aslilerinin elinde tekerrür etti.

    artık durumu düzeltmiş olmak için mutlaka avrupa’dan öğüt almak, bütün işleri avrupa’nın emellerine göre yürütmek, bütün dersleri avrupa’dan almak gibi bir takım düşünceler belirdi. oysa hangi bağımsızlık vardır ki yabancıların öğütleriyle, yabancıların planlarıyla yükselebilsin? tarih böyle bir olay kaydetmemiştir. türkiye maymun değildir. türkiye hiç bir mileti taklit etmeyecek,türkiye ne amerikanlaşacak, ne batılaşacaktır.o sadece özleşecektir.

    ermeniler sanat ocaklarımızı işgal etmişler ve bu memleketin sahibi gibi bir vaziyet almışlardır. şüphesiz haksızlık ve küstahlığın bundan fazlası olamaz. ermenilerin bu feyizli ülkede hiçbir hakkı yoktur. memleketiniz sizindir, türklerindir. bu memleket tarihte türktü, o halde türktür ve ebediyen türk olarak yaşıyacaktır.

    komünizm, türk dünyasının en büyük tehlikesidir. her görüldüğü yerde ezilmelidir

    benim yaratılışımda fevkalade olan birşey varsa türk olarak dünyaya gelmemdir

    muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

    türk olmak üstün olmak için kafidir"

    belki bunu dememistir ancak yukarda yazdiklarimi dedigi bir kac kaynakta geciyor. asil daha keskinleri vardir kendi yazisi ile ancak birakin benim bunlari yazmami, onlari kendiniz okusaniz da inanmazsiniz muhtemelen.

    bir gun anlayacaksiniz bu ulkenin atatürk'ün türkcülük anlayisina gore kuruldugunu, bir siyasi olarak atsiz'in dediklerini diyemeyecegini, türkcü'nün fasist asla olmayacagini, sadece kendisine dusman olana dusman oldugunu.

    daha neler neler var ancak siz atatürkcülük adi altinda ismetcilik yapmaya devam edin ben rahatsiz etmiyim.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap