4071 entry daha
  • bir tarafın %51'i nasıl aldığını anlayamadığım stadyumdur.

    şimdi öncelikle şunlara bir bakalım;

    allianz arena
    etihad stadium
    emirates stadium

    gördüğünüz gibi etihad ve emirates stadyumlarının duvarında eşşekler gibi sponsor ismi mevcut, hatta allianz arena tamamen sponsor isminden ibaret. ben sanmıyorum ki bu takımın taraftarları kendini parçalıyor olsun. ki bizim stadımızın önünde koskoca beşiktaş jk yazıyor.

    adam stadın çatısına iki yere de vodafone yazmış. yahu yazdırsın be birader, sanırsın millet günlük hayatında elinde drone ile stadın üstünde geziyor. allasen gündelik yaşamınızda bir yapı görünce önce onun sağına soluna mı yoksa çatısına mı bakıyorsun? çatıya isterse vodafone tarihini yazdırsın banane bundan?

    vodafone bu sponsorluk sayesinde dünyanın reklamını yapıp bir sürü yeni üye kazanıp paranın daha da dibine vuracak, e vursun ne güzel işte. peki vodafone bunları yaparken beşiktaş boş mu duracak? sadece şu açılış günü kartal yuvalarından ve bilet satışlarından dünyanın geliri elde edildi. eh bizim takım ve yönetim eşşek değilse de bu iyi grafik devam eder ve bir sürü gelir ve başarı elde edilir.

    hayır nedir sponsordan endişeniz? yahu bu takıma torku ya da çaykur didi falan sponsor olmadı arkadaş. tüm dünyanın tanıdığı ingiliz bir marka sponsor oldu. hem de bunu beşiktaş'ın rakiplerinin adam akıllı sponsor bulamadığı bir dönemde, sportif ve mali olarak diplerde olduğu bir dönemde yaptı. hadi böyle sikko japon bir firma olsa yine endişelenirim sırf reklam olsun diye baskı yaparlar bir tane japon topçu oynasın falan derler. e o da yok, nedir abi endişeniz? şenol hocaya baskı yapıp ilk 11'i mi değiştirecekler, yoksa yönetime zorla şu adamı alın mı diyecekler.

    beşiktaş'a sponsor olan dünyaları kazansın, kazansın ki beşiktaş'a sponsor olmayan daha da büyük firmaların da ilgisini çeksin bu durum, sonra bir gün bakarsın koca firmalar seninle sponsor olabilmek için yarışa girer. hakikaten bu kadar basit bir denklemi bile bana paragraf paragraf anlattırdınız ya ne diyeyim amk. keyfini çıkarın şu işin, insanlar o stadı görünce vay be diyor beşiktaş'ın ne güzel evi var. karşısında ciddi ciddi dikilip "ama oradan 50 milyon geldi, ama vodafone oyuncağı oldu" falan demiyor bundan emin olabilirsiniz.
1110 entry daha
hesabın var mı? giriş yap