7 entry daha
  • anadolu duyarcısı sözlük yazarlarını toplamış olay.

    neymiş, 2 kelime etmek çok mu zormuş. bitaksi'den taksi iptali hiç yapmadım ama orada seyahatten vazgeçtim fonksiyonu koyuyorsa birisi, gerisi benim de umrumda olmaz. sonuç olarak o taksici bitaksi'ye katılıyorsa, mutlaka aralarında bir anlaşma, bir kullanıcı sözleşmesi vardır.

    çok büyük ihtimalle müşteri istediği zaman taksiyi iptal edebilir der o taksicinin onayladığı sözleşme. yoksa oraya o fonksiyonu koymazlar. öyle bir fonksiyon olmasaydı, iptal et ve taksiciyi ara, taksiciden helallik al butonu koyarlardı.

    adamlara bak la. sen kimsin de cevap vermeme hakkını kendinde buluyorsun diyen var. tamam belki aranan numaraya geridönüş yapsa bu kadar büyümezdi ama cevap vermek zorunda değil. telefon açmama olayı olmasaydı hadi, iptal edip telefonu çantasına atsa, çalan telefonu duymasa ya da başka işine dönse ne olacaktı? bu sefer taksiciye mi yüklenecektiniz?

    ne cins duyarcısınız anlamadım ki. sorgusuz iptal edebilir ve kimseye hesap vermeyebilirsiniz. kimse sizin o vıcık vıcık duyarınızı çekmek zorunda değil. adamın ne sığırlığı kalmış, ne plazacılığı ne artistliği.

    kimse de demiyor ki taksici ne hakla bir müşterinin telefonuna böyle taciz mesajı atabiliyor. ağzına sıçarlar lan öyle adamın. dağ başı mı burası? zaten bu ülkede tacize verilen ciddiyet ne ki elin dağ ayısı taksicisinin birine böyle bir mesaj atmasına laf söylesinler.
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap