5 entry daha
  • böyle durumlarda en doğru hareket karşıdaki kişiyi sorguya çekip, gerçek çalışan değilse korkutup oradan kaçırmaktır.

    öncelikle kadının sizden para istemesini bekleyip, belediye personel kimlik kartı'nı (örn: http://www.cumaysan.com.tr/…mlik-karti_belediye.jpg) görmek istediğinizi belirtip, kimliği gösteremeyince de 155 aranırsa çok daha hızlı çözüme ulaşılır.

    kimliği gösterse bile (ki hiç ihtimal vermiyorum); belediye iştiraki dahi olsa alınan ücretin karşılığı olarak kişiye bir fiş/makbuz verilmesi gerektiğini belirtip, kişinin kart numarasını not alarak direkt bu kişi şikayet edilmeli.

    benim de ara ara gittiğim bir yer fakat bu tarz kişilerle karşılaşmamıştım. böyle durumlarda kişinin üstüne yukarıdaki bilgileri kullanarak gitmek, korkup orayı terk etmesine sebep olur. beyaz masa şikayeti de ayrıca yapılmalıdır.

    ps: karşınızdaki ayı-insan kırması birisi dahi olsa, en ufak itirazınızda efelenmeye başladığını gözlemleyebilirsiniz. ancak personel kimlik kartı istediğinizde nasıl dut yemiş bülbüle döneceğini göreceksiniz.

    türk sahtekarlar sadece bilgili insandan korkar. hakkınızı bilin, kavga etmeden sorgulama aşamasına geçin. bir ayının saniyeler içerisinde minik bir kediye evrilmesini sağlayarak da evrim teorisine destek verin.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap