1401 entry daha
  • zoksorumun operasyondan sonra "dikişleri aldırman için bilmem kaç gün sonra gelmene gerek yok, 40 gün sonra kendiliğinden geçer" dediği diş. ayrıyeten öyle 1 saatlik falan değil, 20 dk'lık bir müdahale sonucu dudaklarım ve çenem yamula, uyuşa poliklinikten koşarak uzaklaştım. tıp çok ilerlemişse demek.

    hasta notu/diş çektirenlerin başına gelecekler: evet, pipet yeni yemek yeme aracınız oluyor. he, iki saat sonra uyuşma geçince beyin denen afedersin göt lalesi bir ağrı başlatıyor ki sanırsın çeneni gövdenden ayırıyollar. he, boğazın grip olmuş gibi ağrıyor, yutkunamıyorsun. şimdilik başıma gelenler bunnar. ilerleyen vakitlerin bilgi aktarımını, editleme yöntemiyle blogger stilinde aha buraya yapmayı düşünüyorum genşler. kalın sağlıcakla..

    editçik: baktım mesaj kutum son günlerde hep bu entirim üzerine yoğuşlaşan insanlarla dolup taştı. öyleyse dedim, madem herkes dişini çektirmeden önce bilgi alınacak yer olarak burayı seçmişse bi faydam olsun.

    editli bilgilendirme devam: genelde "ağrı kaç gün sürüyor?" sorusu soruldu. sanırım bu olay kişinin eşiğine göre değişir fekat benim olayım iki gün sürdü. hap içme fobim var diye antibiyotikli çözelti (sabah ve akşam) içiyordum. belki bu yüzden iki haftaya anca toparlandı diş yuvası. ağrı kesiciyi de (felden flash) iki kez aldım ilk gün. sonra gerek kalmadı pek. son olarak tüküremiyorsunuz gençler, iyileşene kadar tükürmeyin sakın. refleksle yaptım, sonu hiç iyi olmuyor. iyi günler..
855 entry daha
hesabın var mı? giriş yap