21190 entry daha
  • yaratılan tüm algı operasyonlarına karşı 2015/2016 sezonu şampiyonu olacak takımdır.

    algı 1- "beşiktaş kalan maçlarında puan kaybedecek ve şampiyonluğu verecektir. "

    cevap: fenerbahçe'nin tüm maçlarını kazandığını varsayalım. beşiktaş'ın kalan dört maçında 3 galibiyet bir beraberlik aldığı durumda dahi şampiyon beşiktaş oluyor.

    algı 2- "beşiktaş finalde kaybediyor yine kaybedecek"

    cevap: şampiyonluğun son maçlarda verildiği sadece iki sezon hatırlıyoruz son yıllar da. birincisi fenerbahçe'nin denizli deplasmanında kazanamayarak verdiği şampiyonluk diğeri de yine fenerbahçe'nin kendi sahasında trabzonspor'u yenemeyerek bursa'ya verdiği şampiyonluk. yani beşiktaş böyle bir potada olmadı hiçbir zaman. 100. yılda galatasaray'ın önünde, 2009 yılında da sivas'ın önünde bitirdi ligi. iki rakibini de ekarte etmiş oldu.

    algı 3- "fenerbahçe'nin yükselen formu şampiyonluğu getirir."

    fenerbahçe'nin yükselen formu dedikleri ise ligden düşmüş mersin idman yurdu ile ligin açık ara en kötü futbolunu oynayan trabzonspor'u yenmesi. bununla birlikte takım içi huzursuzluklar, futbolcuların pereira'yı istememesi, caner'in hocaya küfür etmesine rağmen kanatlardaki istenen oyun ortaya konmaması nedeniyle caner'in yarın bugün affedilecek olması gibi etkenler fenerbahçe'nin ne yeşil sahada ne klübe de huzurunun olmadığının göstergesi.

    beşiktaş'ta ise durum bu kadar kötü değil. genç ve yürekli futbolcuların olması puan kaybında etkilerini biraz fazla gösteriyor o kadar. bu hafta kayseri galibiyeti ile takım yine kupayı sıkı sıkı tutacaktır. yine unutmamak lazım ki ilk yarı kayseri, galatasaray, osmanlı ve konyaspor'u yenmiştik. şimdi sadece rakibin tüm maçları kazanması durumunda dahi bu dört maçtan üç galibiyet bir beraberlik aldığımız takdirde şampiyonuz.

    şampiyonluk yakın meşaleleri yakın
35080 entry daha
hesabın var mı? giriş yap