276 entry daha
  • bu yılın sonunda remastered versiyonu infinite warfare la beraber çıkacaktır. 10 adet multiplayer haritası içerecek oyunda şimdilik belli olan haritalar:

    (bkz: crash)

    bu haritanın bir de santa clause versiyonu vardı. ufak olup yakın çarpışmaya elverişlidir. yine de helikopter enkazının önündeki binanın tepesine çıkıp sniperla avlanılabilirdi. tabii sniper ın kafasına yağdırılan bombaların da haddi hesabı yoktu. yine de binanın 2. katına inerek bu bombalardan sakınılabiliniyordu. ac 130 bu haritada pek bir elverişsizken sentry gun ise bu haritada efsane kullanımlara sahipti.

    (bkz: backlot)

    backlot geniş bir harita denilebilir. haritadaki çatışma noktaları bu 2 haritadan çok fazla. en önemli noktası bana göre göbeğindeki garajında araba bulunan evdir. burasını korumak, gerekirse girişini engellemek için arabaya c4 bağlayıp düşman yaklaştığından patlatmak elzemdir. killstreaklerden jetler haritada en değerli killstreaktir.

    (bkz: crossfire)

    crossfire hem yakın hem uzak çatışmayla bilinen bir haritaydı. sniper şart değil tabii riflela da domine edebilirdiniz haritayı. haritanın orta kısmını kullanmayan kesim submachine gun veya shotgun ile idare ederdi ancak haritanın göbeğinde uzanan cadde yüzünden bu silahlarla tek başınıza oyunu domine edemezdiniz. tabii benim için bu harita tam c4 lük olduğundan scavenger perküyle silahları kenara atıp bombacı mülayimlik yapmışlığım da az değildir.

    (bkz: bog)

    oyundaki en zevkli haritalardan biridir, killstreaklere fazlasıyla açıktır. campaignde gündüz oynanırken bu harita, mp de ise gece mevcuttur. bu yüzden nightvision goggles önemlidir. haritanın sol tarafı yakın dövüş için sağ tarafı ise uzun menzilli silahlar için idealdir. yalnız haritanın arka bölümüde doğan takım (duvarın arkasında spawn olurlar) dezavantajlıdır. fazla spam kill yiyebilirler dikkatli olmazlarsa.

    (bkz: overgrown)

    tipik sniper mapi gibi görünebilir ancak bu haritanın en büyük avantajı çok rahatlıkla nuke killstreake ulaşabilirsiniz zira eğer ac 130 veya pavelow killstreak e erişirseniz 2. tierda, tactical nuke için gerisi çorap söküğü gibi gelir. çok güzel bir ctf veya demolution haritasıdır.

    (bkz: vacant)

    close quarter map'i. shotgun favoriniz olabilir bu mapte. en çok dikkat etmeniz gereken şey düşmanın kullandığı killstreaklerdir. ac 130, hangar'ın arkasını bile temizler, jetler haritanın ön bölümünün dışında, hangarın çoğu yerinde (açıklıklar bulunduğu için) etkilidir. pavelow dan kaçış bu haritada çok zordur. killstreaklerin dışında bu haritada en önemli şey cephanenizi sürekli yenilemeniz gereklidir. çünkü bu haritada, iyi bir oyuncu rahatlıkla arka arkaya 5-10 kill alabilir ki bunun devamını sağlamak için mühimmatı sürekli belli seviyede tutmak gereklidir.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap