5 entry daha
  • türkler tarafından yapılanı tarihteki en büyük kitlesel aptallıklara örnektir.

    bir millet ki, tarihte hiç düşmanımız olmamış, hiç savaş çıkmamış aramızda.

    bir millet ki, azınlık olarak bulunduğu ülkemizde osmanlı döneminden beri hep kaliteli ve eğitimli bir kitle oluşturmuş, öyle ki padişahların hekimleri genellikle yahudilerden seçilmiş.

    bir millet ki kültürü ve dünyaya bakış açısı türklerle neredeyse aynı olduğundan asırlar içinde gerçek anlamda kaynaşmış, bizden biri olmuş...

    ama ne zaman ki araplar büyük bir basiretsizlik örneğiyle toplanıp da israil'i yenememiş, arka arkaya dört kere büyük bir hezimete uğramış... işte o zaman, bükemedikleri bileğe saygı duymak yerine tüm müslümanların israil ile ilişkileri kesmesini buyurmuşlar.

    tabi israil ile hiçbir problemi olmayan türkiye doğal olarak bu saçma arap isteğini reddedince araplar türklere karşı en etkili kozları olan petrol kartını sürmüş ve türkiye'ye petrol ambargosu uygulamakla tehdit etmişler.

    sonra bilinen ve ne yazık ki yaşanan süreç. siyasi iktidarların halkı kendi tarafına çekmek için dini kullanması da eklenince bir anda yalan yanlış uydurmalar, karalamalar, iftiralar vs ile yahudiler, tarih boyunca kardeşçe yaşadığı bir halk tarafından kötülüğün simgesi haline gelmiş.

    hâlâ da bilmemiz istenmez yahudilerin bize düşman olmadığı, yahudi nüfusunun önemli bir kısmının türk kökenli olduğu (bkz: hazar yahudileri) , israil 'de türkiye'nin dört bir yanından gidip yerleşen yahudilerin türkçe ve türkiye sevgisiyle çıkardığı türkçe dergileri olduğu, yahudilerin asırlardır bu topraklara kattıkları...

    beyni yıkanmış geniş halk kitleleri bilmese de biz bilelim bari.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap