182 entry daha
  • hoşuma giden mastürbasyon töreni.

    şu sebeplerden dolayı hoşuma gitti:

    1. bu fetih soytarılığını sahiplenen tek bir kitle var. aynı malum partiye oy veren kitle. halkın geri kalan yüzde 51'inden tek bir birey dahi oraya gitmemiş. çünkü bakınız madde 2.

    2. çoğu çomar oraya gerçekten fetih'i kutlamak için değil akp'nin reklamı için şehrin her tarafından toplanmış parti fanatiği tipler. ceplerinden 5 kuruş çıkmadığı gibi bizim vergilerimizle oraya götürülmüşler.

    3. alandaki insan profili türk insanının kalitesinin dibinin dibi.

    bunlarla türkiye medeniyet yarışında küme düşer, zaten düşmek üzere. o büyük düşüş yaşanınca da bu alanda toplanmış bu zihin fukarası insanlar ilk olarak kendilerini sokakta dilenirken bulacak tipler. ondan sonra 15 sene boyunca verdikleri oyları inkar etme yarışı başlayacaktır.

    bir de savunanlar çıkmış.

    avrupa'da engizisyon olmuş, kadınları yakmışlar filan filan. yavrucuğum, avrupa şimdi engizisyonun bilmem kaçıncı yılı diye bu barbarlığı kutluyor mu? kadınları yakma'nın 600'üncü yılı diye yeniden kadın yakma merasimleri düzenliyor mu? hitler'in iktidara gelişinin 83'üncü yılı almanya'da kutlanıyor mu? kutlanmıyor, utançla anılıyor bunlar değil mi?

    senin ülkende aynı derecedeki barbarlık 15 yıldır delicesine kutlanıyor bir kısım zırdeli tarafından, sanki iyi birşeymiş gibi. fark burada.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap