8 entry daha
  • fatih terim egosuyla aynı gruba düşmemizdir.

    yani fatih terim'in bile yenemediği fatih terim egosuna karşı, bu dağınık, sistemsiz ve kötü yönetilen takım nasıl baş edebilir?

    burak yılmaz:
    topun üçgen mi? yuvarlak mı? daha doğrusu şeklini unutmuş bir oyuncu. dünyada onun yetersiz bir golcü olduğunu bilmeyen sadece çin vardı. artık onlarda biliyorlar çünkü çin'e satıldı ve işin acı tarafı bu adam 90 dk forma şansı buluyor...türkiye'nin şampiyon takımından -aynı anda- sadece 1 oyuncu var sahada...

    hele bir sahne var ki.....arda turan kafayı kaldırıyor hızlı atak için ama burak malı topa bakmadan çay bahçesi hızında içeri koşuyor. sayın mal, bakmadığın futbolcu sana nasıl pas atsın?

    önemli not: allahını seven beni çin'e satsın. yani burak yılmaz'a 5 milyon veriyorlarsa bende 1 milyon ederim herhalde. lütfen...

    hakan çalhanoğlu:
    spiker ısrarla "duran top ustası" falan dedi ilk maç. olm bu adamın kendisi zaten duran top. oyuna katkısı yok, duran toplar ya tribüne ya uzaya...bu adam forma şansı buluyorsa beni alın milli takıma.

    gökhan gönül: ispanya maçında kendini yırttın ama bir tek seninle olmuyor işte kardeşim. hem hücumda hem defansta çok çalıştın. senin yarın kadar mücadele etmeyenler utansın.

    arda turan: geçmişi boşver, adam yuhalanıyor, morali bozuldu. oyundan alacaksın. onu korumak için oyundan alacaksın. onu almadın ama oğuzhan özyakup olunca hemen al oyundan, çünkü beşiktaşlı o. arda sahaya yatıp ağlasa da olur, destek olmalıyız.

    cenk tosun: bu adama kaç top geldi? volkan şen veya emre mor'la oynadı mı bu adam? burak ve cenk pas isteyen golcüler. asist veya bireysel atak bekleme. (kadroyu sen kurdun)
    e o zaman burak mı cenk mi?
    bize değil vicdanına sor. yani futbolu hiç bilmeyen bir japon orta okul öğrencisi kıza falan sor. o bile "cenk" der. yani en azından %50 doğru bilme şansı var. senin yok, egonun hiç yok!!!
121 entry daha
hesabın var mı? giriş yap