3 entry daha
  • berserk adli anime serisinde, guts (veya gatts) adli kahramanin egitmeni bir parali asker birliginin lideridir. guts'in "babasi" gibidir ancak ondan nefret eder, cunku guts bir cesetten dogmustur ve bunu bir lanet olarak gorur.

    bir gun bacaklarinin hakimiyetini bir savasta yitirir ve yuruyemez olur. savasamayan bir savasci hicbir ise yaramadigi icin kendi kendini yer, ancak halen daha birligi icindeki korku ve karizmasini korumaktadir.

    her ne kadar halen daha lider olsa da, yine de kendisini cok gucsuz ve amacsiz gormeye baslar. intikam almak ister. belki yapacagi birsey artik kalmamistir, ama en azindan kendisini bu hale getiren kimselerden intikam almak ister.

    bu nedenle ugursuz olarak gordugu guts'i hedef olarak belirler ve bir gece ona saldirir. ancak guts, istemeden de olsa, yalnizca dogdugu gunden beridir kendisinde bulunan hayatta kalma azmi nedeniyle gambino'yu oldurur. bunu uzerinden seneler boyunca atamaz ve her zaman kendisini suclamaya devam eder. guts, gambino'ya hem saygi duyar, hem de buyudukce kendisinden nefret etmeye baslar ve en cok ornek aldigi, ayni zamanda en nefret ettigi insanlardan biri haline gelir.

    taa ki yoluna griffith cikana kadar...
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap