2 entry daha
  • ankara'da kentpark avm'nin en alt katında bulunan butik makarnacıdır.

    ürünlerin tamamı doğal, taze ve el yapımı olduğundan makarnanızı yerken yumurtasının tadını da durum buğdayından yapılmış olan ununun da tadını alabilirsiniz. önce makarnanızı sonra makarnaya uygun sosunuzu seçip tezgahın arkasına geçiyor ve keyifle ufuk bey'in makarnanızı hazırlayışını seyrediyorsunuz.

    makarnanın kendisi kadar soslar da başarılı. altı üstü makarna deyip geçmeyin. hem kullanılan ürünün kalitesi hem de ufuk bey'in maharetiyle makarnanızın sosu lezzet şöleni yaşatıyor. (evet klişe ama lezzet şöleni demeyi seviyorum.)

    ne yiyeceğinizi seçerken ufuk bey'den yardım almanızı öneririm. acı tercihi, domatesli ya da kremalı sos tercihi, soğan, kapari gibi herkese hitap edemeyebilen seçeneklerin hepsini tek tek sorar, hatta çok açsanız normalde 2 kişiye yetebilecek denli büyük porsiyonlarında bile torpil yapıp porsiyonu büyütür.

    son olarak fiyatlara gelecek olursak yiyeceğiniz herhangi bir makarnanın porsiyonu 18 tl. kilo fiyatları 20-40 tl arasında değişen makarnaları kiloyla alıp evinizde pişirme şansınız da mevcut.

    benim denediklerim içinde ankara'nın en başarılı makarnacısıdır.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap