35 entry daha
  • genel olarak kendini izleten bir film. konusu günümüz teknolojisiyle oldukça alakalı, bu durumdan yola çıkarak bizlere tehlikenin boyutunu abartılı da olsa güzelce gösteren bir derleme görüyoruz.

    gelelim spoiler yazılarına,

    --- spoiler ---
    - tipik amerikan klişesi, ezik kız ezildiğinde resmen bir yenilmez kahramana dönüşüyor.

    - filmin sonunun nasıl biteceğini kolayca kestirebiliyorsunuz.

    - oynadıkları oyunun ana menüsü seksenlerden kalma animasyondan hazırlanmış. günümüzde öyle bir uygulama introsu hiç görmedim.

    - kız ve oğlan pahalı giysileri denediğinde o giysilerin aynen onların bedenlerine göre alınıp oğlanın motorunun kenarına fişiyle konması çok saçmaydı. çünkü depar atarak uzaklaştılar, hangi ara alındı konuldu?

    - ezik kızın ezik arkadaşının subaru sti kullanması ve gizli hacker grubunun başı olması bana çok saçma geldi. ve bu dostumuz deep web hakkında baya kasmış.

    - açıkçası kız güzel değil, futbol takımında oynayan zibidi desen motorcu çocuğun tırnağı olamaz ama her iki oğlanında boyu kısa, o en sonda silah çeken çakkal hepsinden iyi.

    - drone'ların kullanılması, spotify, facebook kameralı sohbeti (karşılıklı görüntülü konuşmada ekranın arada bir karelenmesi oldukça doğaldı), akıllı telefonların hayatımızı nasıl yönettiği bence vurucu olan şeyler bunlardı.

    - filmdeki animasyon yerleştirmeleri ve müzikler mükemmel ötesi.

    - oyunun görevlerini kim veriyordu muamma. bol keseden 10 bin, 20 bin dolar prim kim kime verir lan? illegal bir uygulamada 100 dolar kazanmak mucize, burda acayip mantık hatası var.

    --- spoiler ---
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap