24 entry daha
  • barry allen'ın annesinin ölümünü durdurması sonucu oluşan evrendir.

    --- spoiler ---

    çizgi romanda değişen bu alternatif evrende superman'in roketi metropolis'e düşüp binlerce kişinin ölmesine sebep olmuş, ve ka-el hükümet kontrolünde, güneş yüzü görmeyen bir yerde denek olarak tutulmuştur. vücudu zayıf ve çelimsiz, ten rengi bembeyazdır. dünya superman'i hiç tanımamıştır.

    bruce wayne çocukken ailesi yerine öldürülmüş, babası batman olup düşmanlarını öldüren birine dönüşürken annesi bruce'un ölümünü kabullenemeyip delirerek joker olmuştur.

    wonder woman aquaman'le birlikte olurken mera'ya yakalanınca mera ona meydan okumuş ve kavganın sonunda wonder woman mera'nın kafasını keserek aquaman'in baş düşmanı haline gelmiştir. sonrasında diana, amazon savaşçılarıyla birlikte britanya'yı ele geçirmiştir.

    aquaman ise avrupa'nın tamamını sular altında bırakmış ve kardeşi ocean master ile birlik olup önüne çıkan herkesi öldürmektedir. mera'nın ölümünden sonra çok daha katı biri ve imparator aquaman olmuştur.

    green lantern hiçbir zaman hal jordan olmamış, abin sur hayatta kalarak dünyayı korumaya devam etmiştir. hal jordan ise amazonlara düzenlenen bir operasyonda hayatını kaybetmiştir.

    barry allen hiçbir zaman flash olmamıştır. annesi hala yaşamaktadır fakat babasını 3 sene önce kalp krizinden kaybetmiştir. olayların değiştiğinin farkında olan tek kişidir ve batman'in yardımıyla yeniden speedster güçlerine kavuşmuştur. en sonunda zamanda yolculuk yaparak kendisinin annesini kurtarmasına engel olarak her şeyi eski haline getirmiştir.

    gerçi tam olarak düzelmiş olmadı ve ana evren new 52 evrenine dönüştü.
    --- spoiler ---
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap