40 entry daha
  • bir konya gerçekliği değil, türkiye gibi kadınlar için 5. dünya ülkeleri gerçekliği. istanbul'un en nezih semtlerinde bile mutlaka iki tip berberi şebeğine rastlarsınız: kadının yanından geçerken sessizce sözlü tacizde bulunanlar ya da şarkı söyleyenler (ne diyosun sen lan diye bağırırsanız yağmurda kalmış bitli uyuz it gibi "ni didim ki" diyerek tırıs tırıs kaçarlar), karşıdan karşıya geçmek için bekleyen ya da yalnız yürüyen kadın görünce yavaşlayıp korna çalanlar. para ödediği seksten başka bir seçeneği olması mümkün olmadığından yolda gördüğü her nesneyi eskort zanneden evrimin kayıp halkalarıyla, 2 kuşak öncesi köyde eşek sikerken marshall yardımları sayesinde kendisine beyaz yakalı olma yolu açılmış tiplerde görülür en çok.
    elimde bir güç olsa hepsini duvar diplerinde kurşunlatarak ülkemin nizamına katkıda bulunurum. bir kadına bunu yapan kimse umarım az ötede arabası 2-3 takla atar da içinden kıyma olmuş bedenini parça parça çıkarırlar. evli barklı olanlara da acımıyorum, çocukları bir sapıkla büyümekten kurtulur.
    bazen alman kadınları düşünüyorum, değil günde 10 kez yaşamak hayatları boyunca haberdar olmayacakları şeyler var. ne kadar şanslı olduklarının farkındalar mı acaba.
406 entry daha
hesabın var mı? giriş yap