• ben dahil pek çok insanın mağdur olduğu rezalettir. 2012 yılında tepe güvenlik firmasının ismine güvenerek türk telekom kampanyası ile alarm sistemi kurdurdum ve alarm izleme merkezine abone oldum. faturalar ev telefonu hattıma eklendi ve 2016 ağustos ayında telefon hattımı kapatana ve aboneliğimi sonlandırana kadar kadar otomatik olarak ödendi.

    tepe güvenlik aboneliğimi sonlandırdığımda firmaya herhangi bir borcum olup olmadığını sordum. 139 tl borcunuz var şeklinde bir cevap aldım. bu neyin nesi dediğimde de türk telekom bize geç ödüyor, şu aylar ödenmedi görünüyor vb. şeklinde bir cevap verdiler. dur bakalım deyip türk telekom'u aradım ve ödenmemiş hiçbir faturam olmadığını öğrendim. birkaç gün sonra tepe güvenliği tekrar arayıp tekrardan borcum olup olmadığını sordum. bu kez 550 lira gibi bir borç çıkardılar. bu neyin nesi, aradıkça borç çıkarıyorsunuz dediğimde araştıralım size geri dönelim dediler, geri dönen olmadı.

    dün ise telefonuma tepe güvenlikten 99 tl borcum olduğu, 3 gün içinde ödeme yapmaz isem yasal işlem başlatacaklarını belirten bir mesaj aldım. bu sabah artık lanet olsun, şunu ödeyeyim de yakamdan düşsünler diyerek tepe güvenlik'in tahsilat sitesine girdim. bu kez de karşıma 178 liralık bir borç çıktı. çağrı merkezini aradığımda ise klasik araştıralım size geri dönelim cevabını aldım.

    internetten kısa bir arama ile pek çok kişinin bu şekilde mağdur olduğunu ve haksız borçlarla karşı karşıya kaldığını öğrendim. konu hakkında yardımcı olabilecek, yol gösterebilecek yazarlardan tavsiye bekliyorum.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap