4 entry daha
  • illa ki fiziksel olarak ayrı yaşamayı gerektirmez.

    ilişkisini çoktan bitirmiş, birbirlerinden kopmuş, birbirlerine karşı hiçbir şey hissetmeyen sayısız evli çift var.

    aşkın ve tutkunun bittiği yerde seks biter önce, ya da bir göreve dönüşür. önce, haftada bire; sonra da ayda bire iner. üç-dört ayda bir kısa ve kaba şekilde sevişen çiftler var. sevişme dediğim, acele bir şekilde yapılan penetrasyon olayı. kadın tatmin olmuyor. adam da el arabası ile boşalıyor. zevki paylaşmak falan da yok. seksin bittiği yerde de ilişki bitmiştir zaten.

    "çocuklarım için katlanıyorum bu evliliğe" en büyük yalandır. o çocukları da kendi mutsuzlukları ile üzerler. yazık değil mi? baba kızgın. anne mutsuz ve her zaman yorgun. sorunlar bitmiyor. aynı evde yaşayan iki yabancı. anne, erken yatar. baba ise salonda tek başına ya tv seyreder, ya oyun oynar, ya da 31 çeker.

    annenin ağzından baba ile ilgili güzel bir şey çıkmaz. en ufak şeyler kavgaya dönüşür. eşler birbirlerini kırarlar. evde ergen varsa, iyice hırçınlaşır. o da evde bulamadığı huzur, güven ve sevgiyi başka yerlerde ve insanlarda arar.

    ilişkinin bitmesi, eğer taraflar birbirlerine karşı dürüstse ve menedeni bir şekilde ayrılabiliyorlarsa, zor ama iyidir. bir arada yaşayıp birbirine (ve varsa çocuklara) işkence etmekten daha iyidir en azından.
53 entry daha
hesabın var mı? giriş yap