• iki elimle kafasını tuttum ve bacak arama yanaştırdım. zorlaması hoşuma gidiyordu, kafasını geri çekmeye çalışıyordu, ama nafileydi amacıma ulaşacaktım, bu zevki asla kaçırmak istemiyordum. zaten kahveden eve erken dönmüştüm, osman abi yine ibnelik yapmış, zar tutmuştu. sonra silahına davrandı ve "kim kimi koparıyor kendi payına amına koyayım" diye bağırdı, oradan kaçmış ve eve gelmiştim.

    kafasını ayalarıma doğru yakın tutmaya çalışıyordum, çok debeleniyordu, duyduğum haz sürekli artıyordu, acaba ne kadar zevk alacaktım? içimde fırtınalar kopuyor ve çıkardığı sesler beni galata kulesinin üzerinden atlayan çelebi gibi zevke getiriyordu.

    uçkurumun ipi sarkmaya başlamış bir yılan gibi sallanıyordu ve o bundan tahrik oluyor gibi duruyordu. artık dayanacak gücüm kalmadı ve ya allah diyerek yatırdım onu yere. gözleriyle bana melün melün bakıyordu, ama aslında böyle bakmasının sebebi beni zevke getirmekti, çünkü amacı biliyordu ve bundan büyük bir mutluluk duyuyordu.

    en sonunda artık patlama noktasına gelen bu zevk seline kapılarak çöktüm üzerine uzandım ve...

    makası ufak ufak cildine zarar vermeden sürterek onu kırpmaya başladım, ben kırptıkça zevk alıyor ve "meeee meeee" diye meee liyordu. uçkurumun ipini ısırıyor ve ben zevkten dilimi ısırarak işime devam ediyordum, en sonunda zevkten sarsılarak işimi bitirdim ve koyunum artık çok güzel gözüküyordu. kırpılmış ve kendine gelmişti.
hesabın var mı? giriş yap