11 entry daha
  • hatırladığım kadarıyla cenaze töreninde bir kadın ağlayarak "onu çok sevdiğimi söyleyecektim" gibi bir şey demişti. o sıralar lisede platonik bir aşıktım ve bu sözden çok etkilenmiştim.

    edit: yıllarca kafamda olan, beni çok etkilemiş bu sözün tam halini tam on altı sene sonra buldum. şimdiye kadar niye hiç bakmadıysam sanki?

    "tabut başında aşk ilanı

    tiyatro sanatçısı tombalak'ın gizli sevgilisi cenaze töreninde ortaya çıktı
    (...)
    törende sahneye çıkan yılmaz erdoğan ve demet akbağ, gözyaşlarına engel olamadıkları için konuşmalarını bitiremeden sahneden indi. tam bu sırada tabutun başına gelen bkm dansçılarından handan güngör, "hayattayken seni sevdiğimi söylememi istemiştin ama kısmet olmadı. işte şimdi söylüyorum. gürdal, sana aşıktım, seni seviyordum" dedi. güngör daha sonra arkadaşlarınca güçlükle yerine oturtuldu." 2 eylül 2000 tarihli milliyet gazetesi haberi.

    vay be... bugün abisi erdal tosun'un vefatıyla bir kez daha bu anıyı hatırladım. televizyon ekranından duyduğum bu söze, on altı sene sonra abisi hayatını kaybettiğinde tekrar ulaştım. ne kadar etkilenmiştim... başta da dediğim gibi, lisede ve platonik aşıktım. aşkımın tabutunun başında ağlayarak bu sözleri söylediğimi hayal edip ağlamıştım. ah o güzelim gençlik...
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap