• yurtiçi kargo ile gönderiliyorsa alternatif kargo sorarsınız eğer gönderemiyorlarsa satın almazsınız olur biter. ibnelik yapmanın anlamı yoktur.

    edit: ekşideki bazı yazarların iqsu gerçekten düşük. bu eylemin şundan ne farkı var? (bkz: israil'e karşı coca cola dökme eylemi) yurtiçi kargo gönderenden seve seve gidiş-dönüş kargo masrafını alacak. hiçbir zararı olmayacak. 2-3 müşteri ürünü teslim almadı diye de firma kargo şirketini değiştirmeyecek. zaten memnunsa firma neden kargo şirketini değiştirsin?

    kaç tane kargo şirketiyle çalıştım en pahalı fiyatı çekmesine rağmen en iyi hizmeti veren yine yurtiçi kargo oldu. 2 yıl mng denedim olmadı, doğuda yeterli şubesi yoktu, teslimatlar gecikiyordu, müşteri ilçeden sipariş veriyor paketi almak için şehre inmek zorunda kalıyordu. en son 1 paket ezik geldi, bir sürü telefon ettim hasarımı karşılamadılar yollarımızı ayırdık. yoksa yurtiçi babamın şirketi değil daha iyi hizmeti veren kimse onu tercih ederim.

    bir arkadaş vahiy mi gelecek hangi kargo olduğunu anlayacağız diyor. burada zeka önemli ürün ödemesini yapmadan önce hangi kargo ile gönderileceği yazar. yazmıyorsa telefon açar sorarsın.

    bir mevzu daha var, müşteriler maalesef adres yazmada hata yapıyor. adres ve adres tarifi farklı şeylerdir. mahalle, cadde, sokak, numara, apt/bina ve daire bilgisi ardından ilçe il posta kodu yazmak gerekir. öyle adresler geliyor ki şaşıyoruz. mesela "ilçe sağlık müdürlüğü gölbaşı ankara". ya da şu marketin üstü. arkadaş buranın adresi yok mu?

    mevzu daha uzar. tek taraflı düşünmeyin. satıcı firma da müşterisi bir an önce teslim alsın ödeme hesabına geçsin ister.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap