24394 entry daha
  • yıl 2015. avrupa kupası'nda yolumuza devam ediyoruz. rakibin belli olacağı gün bütün beşiktaşlılarda aynı güç var; liverpool gelecek ve onları eleyeceğiz. o gün herkesin kendince yaptığı bu istek gerçek oluyor ve liverpool geliyor, eliyoruz. intikam alınıyor.

    bir sonraki turda en zayıf rakip gelsin diye dualar ediyor tüm taraftar. club brugge gelince fikret orman da dahil herkesin yüzü gülüyor. ilk maçtan umutlu bir skor alınsa da tolga'nın hataları sebebiyle herkes kızgın, olimpiyat yollarında herkesin dilinde aynı söz var; tolga ile imkansız. o gün öyle inançsız bir taraftar var ki, 1-0 öne geçtiğimiz maç 1-3 gidiyor. başrolde tolga.

    vodafone arena açılıyor ve şampiyonluk kutlanıyor açılır açılmaz. nice maçlar dönüyor bu statta şimdiden. taraftarın inancı tam; bizi bu statta kimse yenemez. 2-0'dan, 3-0'dan maçlar dönüyor bu inançla. taraftar her daim takıma ve stada güveniyor.

    2011 yılında 1-0 önde olan beşiktaş, bugünkü rakibi dinamo kiev karşısında nice hayatların yitip gittiği o karambolden sağ çıkıyor maçı kazanıyor. o gün taraftarın takıma inancı tam.

    o maçın üzerinden tam 5 yıl 1 ay 3 gün geçiyor. yine rakip kiev. şampiyonlar ligi kuraları çekilmeden önce tüm taraftarın "o kurada kiev varsa beşiktaş kiev'i çeker" diye diye grubuna düşürdüğü kiev. daha önce galip gelemediğimiz yer, nice kırılma maçlarında galip gelemediğimiz gibi. yine de arada bir fark var.

    taraftar bu defa beraberlik dahi düşünmüyor. galip geleceğiz diyor. şimdiye kadar gönülleri temiz bu insanların gönüllerinden geçenler oldu. galibiyete inanmış milyonların bu talepleri yadsınamaz.

    tarih tekerrür de etse, o top 90+3'te o kalenin çizgisinin üzerinde dolanıp nice canlara daha sebep de olsa; biliyoruz ki bu gece galip biziz. dün gece heyecandan uyuyamayan bünyeler, bu gece sevinçten uyuyamayacak.

    hem, belki bu turu köyiçi'nde kutlayacağız. allah yardımcımız olsun. saldır beşiktaşım.
31859 entry daha
hesabın var mı? giriş yap