7 entry daha
  • amsterdam'da edinip denediğim bir çeşit yer mantarı. satan adam, acı tadını bastırması için çikolata ile yemem gerektiğini söyledi ama ben pek gerek duymadım. aynı ceviz gibi tadı var ve kıtır kıtır, tek farkı boğazda hafif ekşimsi-acımsı bir tat bırakması. üzerine bir bardak su içerek kurtulabilirsiniz o tattan.

    ben ilk defa yediğim için en yüksek kafası olanlardan sadece 10gr aldım, zaten tek porsiyon o şekilde satılıyor. ilk 1 saat bir şeyler geliyor gibi oldu ama sonradan anladım ki o 1 saatte olanlar hiçbir şey değilmiş. takip eden 3 saat boyunca öyle şeyler yaşadım ki kelimelerle tarifi mümkün değil.

    yabancı bir ortamda ve yalnız olduğum için bad tribe çok müsaitti, onu fark ettim, ama daha önceden uyarıcı maddeler denediğim için kafamı kontrol etmeyi ve yönlendirmeyi başardım. yani bunu deneyecekseniz yalnız olmamanızı öneririm. doğru yönlendirmeyi başardığınız anda sizi muhteşem bir hayal alemi bekliyor, isterseniz toprağa oturup denizden çıkan midyeleri izleyin, isterseniz taşı tutup elinde eridiğini görün. ya da aynı anda etrafınızda 4 mevsime dair şeyler görün. ama ne olursa olsun, kafanızın en yüksek yerinde, aynaya bakmayı unutmayın :)
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap