56 entry daha
  • bu sene oyun gerçekten saçma sapan bug'larla dolu. bu aralar mycareer oynuyorum. buradan örnek vereceğim.

    biliyorsunuz oyuna justice young isimli yoldaş ile başlanıyor ve sonra hikaye de büyük oranda bu ikili üzerine kurulu şekilde gidiyor. ben kendi karakterim haricinde boyle bir sanal oyuncunun daha takımımda olmasını istemediğimden, ilk 10 maçtan sonra hemen takas istedim ve toronto'dan atlanta hawks'a geçtim. tam takas esnasında da sordu oyun bana, "justice de senle birlikte takas olsun mu?" diye. ben de tabi ki istemedim.

    ee boyle olunca daha sırası gelmeyen birsürü ara sahne ne olacaktı? daha "orange juice" muhabbeti bile ortaya çıkmamıstı halbuki. işte bug burada başladı. justice young denen herif benim takımımda değil (toronto'da kaldı), ama ara sahnelerde maç öncesi ve sonrası bizim soyunma odamızda atlanta formasıyla geziyor, benim court'a gelip "çok iyi ikili olduk la" deyip beni gazlıyor, sosyal medyadada millet "orange juice şoyle iyi boyle super" muhabbeti döndürüyor. trending topic oluyoruz. rakibim ulan herif. boyle bir şey nasıl yapımcıların gozunden kaçabilir, insan gerçekten hayret ediyor.

    edit: atlanta'dan sonra eski takımıma, justice'in yanına tekrar döndüm. burada saçmasapan bir olay daha oldu. atlanta deplasmanına giderken justice ve denver'la uçakta sohbet ediyoruz, akşam aleme akma planı yapılıyor. justice sordu "hiç atlanta'ya gitmedin mi sen?" diye. pres de gayet saf ifadeyle. "yoo ilk kez gidiyorum" dedi. lan adam atlanta formasıyla mvp olacaktı neredeyse. te allahım.
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap