18 entry daha
  • -- en büyük avantajı şehrin içinde denize girebilmektir ve bunun süresi gayet uzundur. nisanda başlayıp, kasımda sezonu bitirebilirsiniz ve eğer lara'da oturuyorsanız 15 dakikada yürüyerek mis gibi sıcak akdeniz'le sevişebilirsiniz. ister mesai sonrası, ister okul sonrası, ister hepsinin öncesinde girin.

    -- çoğu sanayi şehrinin (mesela bursa) aksine çok aktif bir uluslarası havaalanı vardır ve son günlerde buraya tramvay hattı da döşenmekte. şansınız yaver giderse otobüsten düşük fiyata 35 dakika uçuşla izmir'e uçabiliyorsunuz.

    -- antalya'nın nispeten yeni yapılaşan mekanları arapsuyu (batu) ve lara (doğu) bölgelerinde ara sokaklar geniştir. o yüzden evinizin önüne isterseniz araba galerisi bile kurabilirsiniz. otopark sorunu yaşamaz ve kafanız rahat şekilde evden arabanızı kontrol edebilirsiniz. bunu büyük şehirlerde yapmak zor.

    -- şehrin ikliminin doğru düzgün olması nedeniyle hemen hemen 6 ay yazlık kıyafet giyebilirsiniz. giydiğiniz şortlar da elbiseler de göze batmaz. çünkü herkes öyledir.

    -- kuş serisi araba hayranıysanız bu şehri çok beğeneceksiniz. çünkü ülkede beyaz şahin ve 131 nüfusunun en fazla olduğu şehirlerden biridir. ilginç gelmiştir hep.
66 entry daha
hesabın var mı? giriş yap