65 entry daha
  • tam bir ahmak tartışması. 3. dünya ülkesinde yaşamanın en kötü yanlarından biri şu, çoktan kapanmış tartışmalarda, çoktan kesinlik kazanmış durumlarda insanlara bir daha izahat vermek durumunda kalmak. sonra bir daha, sonra bir daha...

    işkence insanlık suçudur. polis "neyin suçlusu olursa olsun" yakaladığı insana kötü muamelede bulunamaz. o kapıyı bir kere açtığında gözünü de çıkarırlar, şehrin ortasında on kamera önünde göz göre göre öldürürler de. türkiye gibi 3. dünya ülkelerinde terörist tabiri net bir zemine oturmaz. yıllarca muteber vatandaş gibi yaşarken birkaç günde sade bir eylemle, sayıyla 1 adet tweet/entry ile azılı terörist'e dönüşebilirsiniz. ateşle oynamayın.

    kendini zeki sanan denyo kitle defa defa demiş ki, "ya bi terörist saldırı engelenekse?" tartışmayı su yüzüne çıkaran olayın "saldırı engellemek"le bi alakası yok. sağ salim yakalanmış suçludan bahsediyoruz. kafasını ezerek fotoğraf vermekten bahsediyoruz. hele sen bi saldırı engelle de, nasıl engellediğini, buna karşı çıkılıp çıkılmadığını o zaman konuşalım istersen.
144 entry daha
hesabın var mı? giriş yap