34 entry daha
  • yalnız gündem bu kadar güzel özetlenemezdi. böylesine harikulade...
    yorumlasam, tadı kaçacak güzelliği bozulacak diye korkuyorum. öyle. gerçekten. şaka değil.
    akp'liler, diğer insanlara özellikle laikçi dediklerine inanılmaz şekilde, sorgusuz sualsiz bir teslim alma, buyruk manyağı yapma isteği ile yaklaşıyorlar.
    günümüz ortadoks kültürünün standart maço erkeği ile böylesine güzel şekilde özdeşleşmiş bir partiyi de tebrik etmek gerekir. toplumun damarını böylesine tutabilen... eğer hikaye gerçekse ya da en azından arzulanan durum ise bence dünya'da ve hatta siyaset tarihinde(benim bildiğim kadarıyla) böyle özdeşleşmenin eşi benzeri yok.
    standart türk erkeğimiz(lütfen alınmayın genelleme bir tablo çizmeye çalışıyorum), aşağılık kompleksli, kendini kocaman bir penis olarak gören, ve penisini de bıçak olarak bir cezalandırma aracı, üstün gelme aracı olarak düşünen bir arkadaşımız, içimizden biri, mahallemizdeki berber, memlekette kahvede oturan amca, bir akrabamız. içinde bilmediği bir şeylere, çok da farkında olmadığı bir öfke var. genç, enerjisi yüksek. libidosu tavan. ama cinsel sorunun bini bin para. hayatı boyunca hep kafasına vurulmuş. gerek okulda, gerek aile içinde, sonra toplumda bir takım insanlar bunlara "ıyy öküz" demiş. sonra da öyle olduğuna inanmış. ama bu inanç ve var olmaya devam edebilmek: bir bünyde zor. o yüzden birini bilinçdışına itiverdin mi, tamam.

    kadınlar zayıf, penisini sokabildiği kadınlarsa fahişe. çünkü aslında kendisi sevilmeyecek biri ve yapılan(uygulanan demek lazım zira bu sokmak, becermek, yapmak tarzında) eylem daha da feci. kız bunu nüfusuna geçmeden kabul ediyor bir de! kız çığlık atmış, "heralde" zevkten? çok da önemli değil. zaten olay tüm hayatın hırsını bu kendinden bile düşük olabilen canlıdan çıkarmak. acı çekmesi tercih edilir.

    birisi gelmiş, kürsülere çıkmış, pop star gibi bir eda. arkadaşa, aslında her haliyle, kendiyle hiç yüzleşmese de, dağ gibi taş gibi aslan kaplan olabileceği ümidini vermiş. herhangi bir entellektüel seviyede insan kendi ile yüzleşmeme ve bir ömür o şekilde aslan ve kaplan olabilme fırsatını kaçırır mı? siz hiç kaçırdınız mı "laikçiler"? o da kaçırmıyor işte.

    yine standart şekilde pragmatist ve ikiyüzlü. seks yapabilmek için hem kendi yaklaşımını saklıyor hem de aslında inancına uygun olmayan şekilde davranıyor. ihtiyacı olunca. ama eğer seks yapamayacaksa, eminse yani, direkt namussuz olduğunu söyler. sakınmaz.

    penisler sokulur. intikamlar alınır. intikamın alındığını ifade etmek için bu hikaye anlatılır. "laikçiler" rahatsız olsun. kendilerine bir şey girmiş, sikilmiş, kirletilmiş hissetsin o kadının şahsiyetinde. bazısı hissetmiş de... birbirine müstahak bunlar. penis ile yönetim ele geçirilir. yılların cezası verilir. mağdurluk biter.
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap