5355 entry daha
  • fanatik bir mersin idmanyurdu taraftarıyım. istanbul takımı da tutmuyorum. anadolu kulübü taraftarlarının en çok maruz kaldığı sorulardan biri de "tamam memleket takımını tutuyorsun da üç büyüklerden kimi tutuyorsun?" sorusu oluyor maaalesef. ben sadece mersin idmanyurdu kulübünü tutuyorum anlayacağınız.

    ...

    peki bu kadar şeyi niye anlattım? şu yüzden: kendisinin şu an basın açıklamasını izliyor ve dinliyorum. gerçekten kendisine hayranlık duydum. ülkemizde böyle ılımlı ve de sadece işiyle ilgili konuşan, gereksiz polemiklere girmeyen yöneticiler görmek çok hoş. kendisi beşiktaş'ın başında olduğu sürece beşiktaş'ın destekçisi olacağım. nereye giderse oranın destekçisi olacağım bundan böyle.

    aziz yıldırım bizim gibi kulüpleri ezmeye çalışırken kendisi bizim gibi kulüplerin de hakkını savunuyor. çok hoş, ince bir davranış gerçekten.

    iyi ki varsın fikret orman. belki önemsiz gelebilir fakat türkiye'nin en güneyinde olan bir anadolu kulübü taraftarı insanın kalbini kazandın. sebepsiz yere açıklamalarınla beni mutlu ettin. bu ülkede aziz yıldırım gibi insanların olduğu gibi, senin gibi hoş zihniyetli insanların da olduğunu gösterdiğin için teşekkür ederim.
5573 entry daha
hesabın var mı? giriş yap