4 entry daha
  • büyüyüp baba olduğumuzda çocuklarımıza anlatacağımız anılarımız olmalı mutlaka. ama bazı anılarımız vardır ki, anlatırken veya anımsarken abartır ya da süsleriz. ancak bu hikaye için bunlara ihtiyacımız yok, çünkü büyülü bir dünyaya yolculuk ediyoruz.

    dayımızı aradığımız bu hikaye; birincil şahıs kamera açısından platform ve macera türü olarak bizlere sunuluyor. dayımızın bir çok icadını ve onu ararken keşfettiğimiz harika mekanlarda kendimizi buluyoruz. kristaller dolusu mağaralar, uçan kara parçaları ve zeplinler ve büyük ayaklı ufak boylu yepyeni bir ırk... tüm bunları gözlemek için ilerlemedeki en büyük yardımcılarımız yine dayımızın icatları olan eldiven ve ayakkabılar. bu sayede kendimizi çekebilir, hızla koşabilir ve büyük sıçramalar yapabiliriz. bir platform oyununda ki tüm serbestliklere sahibiz.

    müzikler ve sesler güzel, grafikler yeterli. bazı bölümler gerçekten zor ve bir çok kez denemeniz gerekiyor. bu da oyunu basitlikten kurtarıyor ancak checkpoint sistemi bazen sinirlenmenize neden olabiliyor. bunun dışında hiç bir eksisi yok diyebiliriz. yine de oyun oldukça kısa, 4 saatte bitirebiliyorsunuz.

    notum: 8/10.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap