1079 entry daha
  • fenerbahçe 22 şubat 2017 fenerbahçe krasnodar maçı'nda turu kaybetti. dick advocaat topal-josef'i bozmadı.

    tüm sezonun özetidir heralde bu. bozmadı. planlamaya küfrettik. oynatacak adam yok dedik. adama hak verebildiğimiz kadar verdik. ama o topal-josef'i bozmadı.

    maç başlamadan önce 2 gol lazımdı tur atlamak için. baskılı bir ortasaha lazımdı. ama o topal-josef'i bozmadı.

    yediğimiz gol her ne kadar skrtel'in hatası gibi gözükse de, golün özeti krasnodar'ın yaptığı pres. o topu ordan çıkaracak bi adam lazımdı. ama yoktu. çünkü advocaat topal-josef'i bozmadı.

    gol yedik. 3 gol lazım. baskı lazım. ozan-alper'in yapacağı iş. ama advocaat topal-josef'i bozmadı. devre oldu. bozmadı. dakika 70'e yaklaştı. 3 oyuncu değişikliği yapıldı. ve tahmin edin ne oldu? advocaat topal-josef'i bozmadı.

    ismail'in defansın solunda olduğu 3-5-2 mi diyeyim, 2-6-2 mi diyeyim artık saçmasapan bir sistem yaptı ama topal-josef'i bozmadı. fenerbahçe'nin 2 gole ihtiyacı vardı ama sahada hala 2 ön liberosu vardı. bozmadı.

    bu maç sonunda muhtemelen gidecek. istifa edeceğini düşünüyorum. etmezse de, fiili olarak bitmese de mental olarak bitmiş olacak fenerbahçe macerası. ve eminim kafasında yine topal-josef'i bozmayacak.

    yönetime inat olarak mı yapıyor, bilmiyorum. vitor'la birebir kıyaslama da yapamıyorum çünkü vitor'un elinde çok daha iyi bir kadro vardı. ancak tıpkı vitor gibi o da topal-josef'i bozmadı.

    artık fenerbahçe spor klübüne ait tek isteğim topal-josef'in bozulması. içimde ukte kaldı. gözüm açık ölücem bakın. ikisinden biri cezalı değilken, topal ya da josef'i yedek görmek istiyorum. bi yaptırın noolur. valla şampiyonluğu falan her şeyi geçtim.

    neyse, hoşçakal sevgili advocaat. fiziksel olarak yakınında olsam, üşenmez sana minik bi topal-josef heykelciği yaptırırdım veda hediyesi olarak. eminim çok severdin.
293 entry daha
hesabın var mı? giriş yap