7 entry daha
  • bunun var olduğunu ciddi ciddi söyleyen gözümde kezbandır, feminazidir, taocudur, dombilidir.

    kızım şefkatli (şehvetli de olur) bir sarılma sonrası aşık olduğunuz adamdan bunu duyunca gözleri dolup "sin di binimsin işkim" diyen insanlarsınız. şurada biz bizeyiz. kimi yiyosunuz acaba?

    bu cümleden nasıl oluyor da bir mallık, bir kadını nesneleştirme, bir örselenme, bir "adam sen de"cilik çıkarabiliyorsunuz? küçük emrah filmi değil ki bu mahallenin manavı dul kadına sokak ortasında söylesin. baş başayken, hisler (sadece hisler) kabarmışken, bizim gibi davarların kadınına söyleyebileceği en güzel ve en dürüst şeylerdendir bu. hani hep seni sahiplenen erkek isterdin ya, aha da bu sahiplenmenin (asla bir mal olarak sahip olmanın değil!) ağa babasıdır. adam burada sana "benim için teksin, gözüm dışarıda değil" demek istiyor. bak bedavadan altyazı da yazdım sana.
    (not: aynı şekilde "sen de benimsin" cevabı alınca "hasiktir beni kısıtlıyo" diye düşünecek amip hemcinslerimi tenzih ederim)

    kategorize etmeyin. ait olun. aidiyetinize alın. sevin, sevilin. "bin bığımsız bir kıdınım kimsinin mılı diğilim" diye tripten tribe girip rerörerö aşklarla 35'inize gelip orada burada ağlamayın sonra.
108 entry daha
hesabın var mı? giriş yap