14 entry daha
  • olay ile ilgili olarak miray songün ile (dolayısıyla deniz kanmaz ile) anlaştım, zaten kendisini rahatsız etmek istemediğimden dolayı kendisi hakkında hiç yazmıyorum. aksini iddia edenler de ismimi kulllanarak kişisel saldırıya merak salmış ibnelerden oluşmakta. (ki bu ibnelerin arasındaki birini; ismimi kulanarak başka bir cosplayciyi rahatsız ettiğinden engelledim. o bebe kendi pisliğini benimkiler ile karıştırmasın!)

    olayın üçüncü muhattabı ve aynı üniversiteden tanıştığımız iris çetin'in nişanlısı olduğunu iddia eden kişiden de sanal tehditler almam nedeni ile o sözde nişanlı'yı polise şikayet ettim. bu tehditleri devam ettirerek bana nişanlısından daha çok ilgilendiğini belli etmesi durumunda da, o ilişkilerinin pek uzun sürmeyeceği konusunda annem iki tarafı bir güzel azarladı. (hatta ayrı vakitlerde de olsa, iris ve ben babamızı kaybetmiş iki kişiyiz. empati kuramazsa, benden daha haksız olduğunu belli eder zaten. haklı olsaydı da bilkent'i bırakıp yeditepe'ye geçmezdi.)

    ayrıca olayı başlatan aslında iris'in yakın arkadaşı anzujaamu. neymiş efendim; aynı fakültede okumamız yetmezmiş gibi, eve dönüşte aynı servise binmemiz evine kadar takipmiş de bilmemne.
hesabın var mı? giriş yap