1 entry daha
  • elektronik zıkkım hadisesinde 2 ayı biraz geçtim. bu sürede epey likit denedim, hala da deniyorum. bu güne kadar denediklerim içinde en beğendiğim likit markası bu.
    öncelikle içimi hafif, yanı çılgıncasına boğaz vurumu arayan tayfa bu konuda hoşlaşmayabilir. ayrıca ben nargile içiminden yürüyorum, sigara çekimi yapmıyorum o yüzden sigara içimi kullanacak olanlar için nasıl bir tat bırakır bir fikrim yok.

    bir diğer konu ise hemen hemen her likit te geçerli olan tadın atomizerden atomizere değişebilmesi. ben genelde ijust s kullanıyorum ama bazen alien la da tükettiğim oluyor, aroma tadı fark ediyor (alien daha başarılı).

    likitless ın hepsini denemedim ama denediklerimi belki fikir olur diye yazıyorum aşağıya.

    fondü - milkway : ikisi de yakın tatlar fakat ijust da güzel olmuyor. sadece çileğin tadını alabiliyorsunuz, başka atomizere geçince güzellik o zaman başlıyor. ben gün boyu içimlik olarak kullanmıyorum. çilek, çikolata, vanilya, krema gibi tatları sevenler hoşlaşır.

    vanilla sky: benim favorilerimden, ijust da da güzel tat veriyor. aromaların uyumu enfes. özellikle kahve içerken yanına çok yakıştırıyorum ama zevk meselesi tabi. bende gün boyu gidiyor.

    punica: ijust da sadece nar içiyormuşunuz gibi, diğer atomizere geçince likörün tadı da geliyor. güzel ama nar genelde çok sevdiğim bir tat değil yine de çevremdekiler bıraktığı kokuya hasta.

    viss-kiss: bak bu epey ilginç. benzer bir aromayı başka markalarda hiç rastlamadım. ijust da sadece viski tadı alıyorsunuz, alien da arkadan karamelimsi bir tat da eşlik ediyor. bunu tüketirken tercihim ijust dan yana. ben gün boyu içemiyorum. daha çok yatmadan önce bilgisayarda son saatimi harcarken süper gidiyor. bıraktığı kokudan çevremdekiler hoşlanmadı onu da belirtim. kötü kokmuyor ama diğerlerinin kokusu daha iyi dedikleri için belirtiyorum. ha bir de yanında badem yiyesiniz geliyor.

    petibar: favorilerimden. gerçekten bisküvi yiyormuşun gibi. gün boyu gideri var.

    loong island: en birincim. limonun tadı baskın. hatta aroma değiştirdikten sonra bile limonun tadı bir süre gelmeye devam ediyor. yazın bu gece gündüz gider, limon sevmeyen pek dokunmasın derim.

    likitless ı tamamen şans eseri keşfetmiştim. yan masada oturan biri ikram etmişti. o da nutz'n more dı. içeli epey olduğu için tadı hakkında yorum yapmıyorum. fakat hoşuma gitmişti zaten ondan sonra içmeye başladım. bir dahakine tekrar deniycem.

    son olarak başta dediğim gibi pg oranı düşük likitleri seviyorsanız şans verin. ağız tadınıza uygun bir aroma kombinasyonu bulamazsanız bir şey diyemem, onun haricinde sevmemeniz zor.
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap