• yıllar sonra gelen edit: malum likitless’ın ilk müşterilerinden biriyim ve ekşisözlükteki ilk entry bana aitti. tat konsunda kalitede olumsuz bir değişim vardı. biraz araştırınca firmanın el değiştirdiğini öğrendim. bu sanırım üretim prensiplerine yansımış. beğenen olabilir ama pg oranında hassasiyetiniz varsa (öksürme vb) ve kalite konusunda da iyi bir likit arıyorsanız yeni tat size keyif vermez.
    likitless'i ilk kuran kişi yeni markası ‘likitium’ ile geri dönmüş. meraklısına duyrulur. bu da yeni siteleri.

    ********************

    kullandığım likit markası. reklamsa dibine kadar reklamı hak eder.
    kullanınız, kullandırınız. %10 pg oranıyla ve föndü aromasıyla en sevdiğim likittir. yaklaşık 2 aydır keyifle kullanıyorum. bu da 9 mart tarihinde elime geçen likitlerin görseli.
    http://i.hizliresim.com/o0ddoa.jpg

    edit: e sigara kullanıyor ve öksürük sorununuz varsa bu %20 pg oranıyla alakalıdır. %10 pg oranlı likitler öksürük yapmaz. ayrıca bilgi olsun.
  • elektronik zıkkım hadisesinde 2 ayı biraz geçtim. bu sürede epey likit denedim, hala da deniyorum. bu güne kadar denediklerim içinde en beğendiğim likit markası bu.
    öncelikle içimi hafif, yanı çılgıncasına boğaz vurumu arayan tayfa bu konuda hoşlaşmayabilir. ayrıca ben nargile içiminden yürüyorum, sigara çekimi yapmıyorum o yüzden sigara içimi kullanacak olanlar için nasıl bir tat bırakır bir fikrim yok.

    bir diğer konu ise hemen hemen her likit te geçerli olan tadın atomizerden atomizere değişebilmesi. ben genelde ijust s kullanıyorum ama bazen alien la da tükettiğim oluyor, aroma tadı fark ediyor (alien daha başarılı).

    likitless ın hepsini denemedim ama denediklerimi belki fikir olur diye yazıyorum aşağıya.

    fondü - milkway : ikisi de yakın tatlar fakat ijust da güzel olmuyor. sadece çileğin tadını alabiliyorsunuz, başka atomizere geçince güzellik o zaman başlıyor. ben gün boyu içimlik olarak kullanmıyorum. çilek, çikolata, vanilya, krema gibi tatları sevenler hoşlaşır.

    vanilla sky: benim favorilerimden, ijust da da güzel tat veriyor. aromaların uyumu enfes. özellikle kahve içerken yanına çok yakıştırıyorum ama zevk meselesi tabi. bende gün boyu gidiyor.

    punica: ijust da sadece nar içiyormuşunuz gibi, diğer atomizere geçince likörün tadı da geliyor. güzel ama nar genelde çok sevdiğim bir tat değil yine de çevremdekiler bıraktığı kokuya hasta.

    viss-kiss: bak bu epey ilginç. benzer bir aromayı başka markalarda hiç rastlamadım. ijust da sadece viski tadı alıyorsunuz, alien da arkadan karamelimsi bir tat da eşlik ediyor. bunu tüketirken tercihim ijust dan yana. ben gün boyu içemiyorum. daha çok yatmadan önce bilgisayarda son saatimi harcarken süper gidiyor. bıraktığı kokudan çevremdekiler hoşlanmadı onu da belirtim. kötü kokmuyor ama diğerlerinin kokusu daha iyi dedikleri için belirtiyorum. ha bir de yanında badem yiyesiniz geliyor.

    petibar: favorilerimden. gerçekten bisküvi yiyormuşun gibi. gün boyu gideri var.

    loong island: en birincim. limonun tadı baskın. hatta aroma değiştirdikten sonra bile limonun tadı bir süre gelmeye devam ediyor. yazın bu gece gündüz gider, limon sevmeyen pek dokunmasın derim.

    likitless ı tamamen şans eseri keşfetmiştim. yan masada oturan biri ikram etmişti. o da nutz'n more dı. içeli epey olduğu için tadı hakkında yorum yapmıyorum. fakat hoşuma gitmişti zaten ondan sonra içmeye başladım. bir dahakine tekrar deniycem.

    son olarak başta dediğim gibi pg oranı düşük likitleri seviyorsanız şans verin. ağız tadınıza uygun bir aroma kombinasyonu bulamazsanız bir şey diyemem, onun haricinde sevmemeniz zor.
  • burdan yazılanlar ve internette uzun aramalar sonucunda yerli likitler içinde en iyisine bugün deneyerek ikna olduğum marka.
    irtibata geçtiğim andan itibaren elinden gelen yardımı ve alakayı göstermesi yaptığı likit kadar önemliydi benim için. bir kaç ürünü denedim fresh master tam bana ve yaz içimi için biçilmiş kaftan,petibar deyince aklınıza gelen tad neyse petibar likitinde aynı tadı ne eksik ne fazla tam aliyorsunuz.nutz'n more gayet başarılı ama kış mevsimi için olmazsa olmazım olacak bir ürün.kesmedi milkway elimizde olsun dedik bugün bir sipariş daha geçtik.damak tadı muhakkak muhim ama premium likit cektiginizde aldiginiz hazzi veriyor hepsi.alın tadın ve kendi lezzetinizi bulana kadar deneyin pişman olmayacaksınız.beni bu illet likit arayışı işinden an itibarı ile kurtarmışlardır sağolsunlar.
  • fresh master 0.3mg muhakkak deneyin premium likitlere verdiğiniz 150 200 tl lere benim gibi acıyın.gidip ziyaret etmeyi kafaya koyduğum likitçi. erik kiraz götürürüm giderken hem :)
  • türkiye'deki çoğu e-sigara yedek parça satan kişilerin 3-5 liraya sattığını yanındaki çalışma arkadaşı 10-15 e satıyor pazarlığada girmiyor. 50 ye buldum biraz düş senden alıyım dersen git ondan al der. paraya tok belli ki. almadan araştırın beyefendiler.
  • öncelikle diyeyim milkway ve nougat falan var findıklı onu denedim ...

    milkway ben de mide bulantısı yaptı ki bu benim damak tadımla alakalı sevmedim hatta e sigarayı bırakıp sigaraya başlayacaktım tanktaki o tadı gidene kadar 1.5 gün perişan etti beni mahvetti....

    nougatı da sevmedim şu fındıklı olanı

    freshmaster denedim bak bu güzel limonlu kek çayla da güzel gidiyor şaka yapmıorum harbiden iyi tek başına güzel bir karışım olmuş...

    şu viski ve tütün aromalarını merak ediyorum...

    adama lafım yok adam gerçekten dürüst ve satış sonrası da sizinle ilgileniyor müşteri memnuniyeti olarak 10 numara 5 yıldız kesinlikle memnun kaldım...

    size tavsiyem yeni deneyeceğiniz likiti milletin gazına gelip tanka fullemeyin tadımlık koyun sonra benim gibi dangalaklık yapar babalara gelirsiniz....

    damak tadı önemli milletin öve öve bitiremeyeceği şeyler sizde mide bulantısı yapabilir kesinlikle... tavsiye ediyor muyum bilmiyorum ben içemediğim likiti arkadaşa verdim o bayıldı.. ama ben de mide bulantısı yaptı... ve bir de pahalı ben şahsen viski ve tütünü deneyecem damak tadım tutmaz ise elveda likitless ...

    hali hazırda kim ne derse desin naturanın virginia tütünü ile karşıştırdığım elma ve kurabiye kombom gerçekten enfes ...

    henüz yeniyim fakat olaya bayağı hızlı girdim ...

    adam güven veriyor damak tadınız tutarsa sizden mutlusu olmaz ben de tutmadı..

    ha bir de sürat kargo ile çalışıorlar sürat kargo dingillik yapıp sizden kargo parası isterse vermeyin ipnelere 2 kere ücret ödemiş oluyorsunuz adamın yalancısıyım kargo parasını kendisi ödediğini söylüor (bence ödemiştir gayet samimi idi ) kargo benden buna rağmen ücret kesti.... bir de adres özürlü bu sürat kargo personeli başınızı ağrıtabiilir...

    son olarak yine tekrarlıyorum damak tadınız tutarsa sizden mutlusu olmaz ben de tutmadı..
  • damak tadı tutan şanslı müşterilerinden biri olduğum likit satıcısı. loong island, vanilla sky, ve fındıklısını denedim. loong island çok hoşuma gitti. ürünleri gayet içimi rahat ve güzel ürünler. geriye bir tek sizin damak tadınız kalıyor. satıcı kibar ilgili sabırla sorularınıza cevap veriyor. hızlı şekilde kargoluyor ürünü. bu zamana kadar denediğim likitler arasında en başarılıları diyebilirim içim olarak. lafın özü lezzetli likitler satan güvenilir bir satıcı.
  • almak için ulaşamadığım e-likit markasıdır. güzel ve üretim koşulları iyi diye duymuştum ancak facebook hesabı olmayanlar ulaşamasın istiyorlar sanırım. instagramdan mesaj attım kapı duvar,web sayfaları da yok.e kendileri bilirler

    edit:instagramdan mesaj attılar.bayramdan sonra likitless.net üzerinden satış yapılacak mış. bekleyip görelim gari
  • şimdiye kadar hemen hemen 7 8 üreticiden likit almış (ki bunlardan 3 tanesi çok ciddi üreticiler idi) birisi olarak türkiyedeki üreticilerden likitless'in üzerine tanımıyorum.
    çok net.
    kullandığı vg, pg, nikotin veya aromanın kaliteli olup olmadığını içtiğiniz esnada anlıyorsunuz. tamam bununla ilgili lab sonuçları da önemli bir veri ancak gerçekten çok zorlanarak içtiğim likitleri bilirim. son nefeste ağzıma plastik tadı veren mi dersin, boğazımı delip geçen mi, besleme akışkanlığı sebebiyle dry hit verenler mi.... sıralarım tek tek. bir likitin kalitesini içimi belirliyor.
    lezzetleri tek tek değerlendirmeyeceğim ama karpuz-enerji efsane. yazı püfür püfür gidiyor. ben aldığım zaman kendine özel üretim yapıyordu. rica üzerine bana da gönderdi 2 şişe. pek güzeldi.
    bir de. bazıları için önemli bir ayrıntı olmayabilir ama.
    likitleri hazırlayan arkadaş evrim ağacının yazarlarından birisi. şahsen benim için önemli bir şeydi bu. gene diyorum kimler kimler bu işi yaptığı için aklı başında birisinin hazırladığı likitleri içebiliyor olmak inanın büyük nimet.
  • dünya'dan haberi olmayan bazı değişik kimya mühendisleri tarafındanön yargılı bir şekilde eleştrilen e sigara likit markası.

    yok adam sikko bir intro yapmışta falan da filan.

    yahu bu herif bu likitleri çiçek sulamak için mi yapıyor? hayır. herhalde malını pazarlamak için intro yapacak ve tanıtacak nedir yani şimdi de likitleri geçtik en iyi intro kimin onu mu sorgulayacağız?.

    ikincisi her bir sikin yasak olduğu şu ortam da bu herif bir şeyler üretmeye çalışırken tabiki kaçak maçak bir şekilde ürün tedariği yapacak. devlet bu laboratuvar da likit üretimine müsaade etti de bunlar mı ruhsatını alıp işe koyulmadı?.

    ortalama bir sigaranın 10 küsür lira olduğu şu memlekette alternatif arayan insanların derdine derman oluyor bu herif. ben hiç bir şekilde kendisini tanımam etmem. lakin bir çok likit kullandım ve bu herifin likitlerini aldıktan sonra başka likit kullanmadım. yok kağıt varmışta imza kaşe yokmuş bak hele bak hijyenik mühendisime bak benim..

    özetle, buraları okur mu okumaz mı bilmem. buradan kendisine sesleniyorum. şu memleketteki sigara kartellerinin anasını sikene kadar üretimine devam et. bir gün bu iş legal olduğu vakit marka olduğun zaman umarım üstteki kimyager entry düzenlemesini silke silke yapar.

    tanım; özellikle sigara içim kullananlar için ürettiği likitless nikotik adlı likiti inanılmaz iyi olan marka.
hesabın var mı? giriş yap